Do malkontentów! 8)
Nie dziwię się producentom, że nachalnie reklamują swój produkt-też bym pewnie reklamował na ich miejscu- zainwestowali w to pewnie dużo pieniędzy i żeby na tym w przyszłości zarobić bez reklamy ani rusz.
Z tego co wiem produkt ten jest już w sprzedaży od 2005 roku jednakże z uwagi na krótki termin przydatności oraz cenę ogrodnicy nie sprowadzają go do swoich sklepów. Uważam jednak, że nie można krytycznie odnosić sie do czegoś nowego tylko dlatego, że jest bardzo mocno reklamowane. Przecież każdy z nas kupuje w życiu codziennym rzeczy, które są reklamowane-masło, proszek do prania itp. Zresztą jeżeli chodzi o ogrodnictwo to także, więc skąd taka nagonka

Moim celem jest uzyskanie informacji na temat tych grzybów od kogoś kto je stosował albo coś więcej o nich wie, a nie tak jak ja oglądał tylko reklamy.
Zaiteresował mnie ten temat bo przecież Janusz już dawno na ten temat pisał:
"gleba spod wrzosowisk wcale nie musi być kwaśna,ponieważ wrzosy często współżyją z grzybami mikoryzowymi które obniżaja odczyn wokół korzeni.znam takie miejsca w Polsce gdzie wrzos rośnie w pH 8"
PS.Nie jestem przedstawicielem handlowym tej firmy ;:82
Z ogromnym szacunkiem i serdecznym uściskiem dłoni-
Broniusz