Na tym forum jestem od jakiegoś czasu (dłużej na innym) i oglądam i oglądam i czytam ale dopiero teraz odważyłam sie poprosić o doradztwo bo widzę że warto;). Tutejsze forum jest baardzo rozbudowane ledwo nadążam czytać posty hihi.
Przedstawię sie w miarę króciutko:
Od października 2007 stałam się szczęśliwa posiadaczką ziemi ok 1600m2 . Niestety na razie jest to ziemia rolna (nie mogę sie budować czekamy na plan zagospodarowania terenu obecnie jest w studium). Dokładnie mówiąc w chwili obecnej jest to pole w środku pól ;) Długie i chude ok 23m szer ok 60 dł. Jeszcze przed zimą udało nam sie ją przeorać(bo była tam pszenica) i przebronować i przygotować na trawnik. Udało sie nam posiać trawę i urosła!! wiec mamy takie małe pole golfowe ;) jupi

Nie jestem fachowcem wszystko co wiem to troszkę co ostatnio czytam w internecie no i z książek. Ale uwielbiam naturę. To przez kolegę z pracy ma domek na wsi i przepiękny ogród i sie strasznie zaraziłam. Ciągle do niego jeżdżę i pomagam aż w końcu zapragnęłam mieć coś swojego ;) No i mam pole

Wiec moja prośba jest taka, przyjmę wszystkie sugestie porady jak to rozplanować i cokolwiek mi zaproponujecie.
Z góry Dziękuję
Wiola