Elu cieszę się bardzo, chociaż to nie jest mój autorski przepis, tylko będący w moim domu od wielu wielu lat, jeszcze z wczesnej młodości pamiętam, że moja mama tak gotowała mięsko

Hodowała zawsze 2 świnki i kilka kurek, a nawet kilka gąsek i te wszystkie mięska robiła w ten sposób...... nawet całego kurczaka

Kurczak robiony w ten sposób jest pyszny, ale nie wygląda zbyt ładnie....taki blady wymoczek
Aldonko świetny pomysł mają Twoje pociechy...... to prawdziwy kulinarny szantaż
Odnośnie brukselki i szpinaku...... w moim domu rodzinnym nigdy nie było tradycji jedzenia tych warzyw. Szpinak ja wprowadziłam przed kilku laty i wszyscy się w nim zakochaliśmy , robię potrawy z nim bardzo często

Co do brukselki jest trochę gorzej, M w swoim domu jadł więc bardzo lubi, nawet jak wrzucę do zupki to specjalnie wybiera a córa nie cierpi, więc jest ok, bo mu podrzuca swoją porcję
Faktycznie programów kulinarnych jest mnóstwo, na wielu kanałach i wiele z nich naprawdę bardzo fajnych, pozwalają się nauczyć wiele ciekawych rzeczy

Ja uwielbiam je oglądać i dzięki nim podłapałam naprawdę świetne potrawy
