Dwutlenek chloru - Uwaga pieczarkarze !

Stosowanie pestycydów, herbicydów, chemicznych i naturalnych środków ochrony roślin.
ODPOWIEDZ
martens99
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Posty: 1
Od: 23 wrz 2005, o 13:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Dwutlenek chloru - Uwaga pieczarkarze !

Post »

Witam.
Bardzo serdecznie zapraszam do zapoznania się o bardzo dobrym i ekonomicznym środku do dezynfekcji. Usuwa on rdzawą plamistość oraz zieloną pleśń.
Szczególne zalety dwutlenku chloru w dezynfekcji:
- Najwyższa skuteczność w zwalczaniu wszelkich bakterii, wirusów, grzybów, pleśni, Większość bakterii ClO2 niszczy w ciągu kilku sekund,
jest od 4 do 7 razy bardziej skuteczny niż chlor w zwalczaniu Salmonelli i innych skażeń,
- Poprawia smak i zapach wody,
- Posiada przedłużony efekt bakteriobójczy, dzięki któremu skutecznie chroni przed drobnoustrojami po zakończeniu procesu odkażania,
- Przyczynia się do przedłużenia trwałości produktów spożywczych,
- Jego skuteczność nie jest zależna od pH, temperatury, twardości wody,
- Jest nietoksyczny i bezpieczny dla ludzi, zwierząt i roślin,
- Woda uzdatniana dwutlenkiem chloru jest nieszkodliwa dla roślin w czasie ich uprawy (szklarnie etc.) oraz polepsza wielkość i jakość upraw.,
- Pozytywny wpływ na profilaktykę zdrowotną hodowli zwierzęcych (zwiększenie przyrostu wagi oraz obniżenie zachorowalności stada),
- Jest najskuteczniejszy w usuwaniu biofilmu,
- Jego działanie korozyjne w porównaniu do innych produktów odkażających jest minimalne,
- Jest całkowicie biodegradowalny.


Dane kontaktowe i adres sklepu usunięto
KaRo
regulamin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pestycydy, herbicydy, nawozy, OPRYSKI, środki pro-ekologiczne”