. Nie mam pojęcia jak się poruszać na tym forum, spróbuję
 . Nie mam pojęcia jak się poruszać na tym forum, spróbuję   .
 . 
-- 28 lip 2014, o 20:56 --
Nawet udało mi się zdjęcie wstawić mojej kwitnącej obecnie echeverii. Pozdrawiam

ładne roślinki pokazujesz.
  ładne roślinki pokazujesz.
 Pierwsze zdjęcie i od razu z kwiatami! Chętnie zobaczę resztę Twojej kolekcji.
  Pierwsze zdjęcie i od razu z kwiatami! Chętnie zobaczę resztę Twojej kolekcji.
 pokazuj więcej
 pokazuj więcej   To ze zdjęcia to mi wygląda na szklarenkę.
 To ze zdjęcia to mi wygląda na szklarenkę.

Jak na razie wkopałam się w wasze wątki i nie mogę się od nich oderwać. Tyle tu ciekawych rzeczy
  Jak na razie wkopałam się w wasze wątki i nie mogę się od nich oderwać. Tyle tu ciekawych rzeczy 

pokazuj roślinki ,a my będziemy się zachwycać i chwalić
 pokazuj roślinki ,a my będziemy się zachwycać i chwalić  

) Tak sobie myślę od czego zacząć prezentację moich roślinek. No, ale żeby było sprawiedliwie to może alfabetycznie. Jak mi to wyjdzie to się okaże
) Tak sobie myślę od czego zacząć prezentację moich roślinek. No, ale żeby było sprawiedliwie to może alfabetycznie. Jak mi to wyjdzie to się okaże  )
)

Pokazuj, co tam masz w tej szklarence dalej, początek rewelacyjny - tak ze trzy części wątku zejdzie, zanim dojdziesz do Z, coś czuję
 Pokazuj, co tam masz w tej szklarence dalej, początek rewelacyjny - tak ze trzy części wątku zejdzie, zanim dojdziesz do Z, coś czuję   

Żaneto ta szklarenka to stare okna, które leżały latami na strychu. Kawałek foli też się tam znalazło. Do tego mąż do prac fizycznych i się zrobiłopiasek pustyni pisze:Alu!Wpadłam do Ciebie z rewizytą i zobaczyłam naprawdę coś pięknego! To się nazywa wejście na ForumPokazuj, co tam masz w tej szklarence dalej, początek rewelacyjny - tak ze trzy części wątku zejdzie, zanim dojdziesz do Z, coś czuję

Dla niejednego z nas to marzenie mieć takie miejsce, super, gdzie Ty się chowałaś tak długo
 ). Od roku oglądam wasze wątki, ale jak się na tym forum poruszać to jak na razie czarna magia dla mnie
). Od roku oglądam wasze wątki, ale jak się na tym forum poruszać to jak na razie czarna magia dla mnie