Aby ładnie rozpocząć tą część przygotowałam dla Was, krótkie podsumowanie tego co kwitło już na moich parapetach

Pozdrawiam!

marta325 pisze:Piekne podsumowanie Pati. Na pewno będę tu zagladac jeszcze nie raz i nie dwa
Troszkę się nazbierało, ale to jeszcze nie koniec moich zakupówactus pisze:Hej Pati .Piekny kolazyk.Nazbieralo sie troche tego co? .Poniewaz Twoj pierwszy watek byl jednym z moich ulubionych jestem z Toba oczywiscie i tutaj
To super, że kupiłaś sobie rudą u Arletki! Cieszę się bardzo!Dufin pisze:Pati pięknie wygląda te kolaż, wszystko na takim samym tleJa również Ci dziękuję Kochana, ze jesteś tu z nami, bo masz piękną kolekcję
Ta najnowsza mini mówisz, ze jest różowa? Mi wygląda na prawie czerwoną.. taka malinka
ale ta z postrzępioną warżką to mój faworyt
Kupiłam w końcu taką samą u Arletki
Witaj maramara pisze:Super storaczki![]()
Laciate są przepiękne
O i LoliLolivette pisze:Melduje sie i ja
Magdziu cieszę się że jesteśMagdzia pisze:![]()
Gratuluję kolejnej części wąteczku
Ja mam 4 Phalki które chciałabym mieć najbardziej, później jedną Vandę i jakieś Dendrobium i to jest to co na razie będę kupowaćDufin pisze:a mi zaczyna brakować miejsca, dlatego chętnie zaopatrywałabym się teraz w same minitym bardziej, że chciałabym jeszcze spróbować z innymi gatunkami np. Ascocenda, Promenea, jakaś katleja jeszcze, dendrobium
więc na duże falki chyba skuszę się wtedy tylko kiedy coś mnie bardzo zauroczy.. no chyba, że część z nich wydeleguję do drugiego pokoju, ale taka rozłąka jest dla mnie zbyt trudna