Tropiki (triki)
- adam_g
- 100p
- Od: 5 lis 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Tropiki (triki)
Oj jaki niesamowity ten storczyk, na pewno będzie miał co najmniej jednego basal keika, ja mam takiego co wypuścił zaraz przy pędzie ze stożka wzrostu i wygląda jak normalny storczyk.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=66960" onclick="window.open(this.href);return false;
przekierowanie usunięte
Pozdrawiam
przekierowanie usunięte
Pozdrawiam
gianna, co za 4ro-pędowiec
Naszykowałaś już jakieś honorowe miejsce dla niego? Chyba jakiś postument na środku pokoju, żeby mógł się swobodnie prężyć
Co za okaz 

Janeczko, nawet nie wiesz, jak mi przykro, że Twój nowy piękny prezencik ma taki "feler"...Nie martw się jednak, myslę, że prędzej czy później doczekasz się keiki i tym samym będziesz miała jeszcze większą radochę!!
Póki co ciesz się roślinką, bo jest śliczna!! 

Pozdrawiam,
Marta
Marta
Marta 25, furious, adam-gnatek, katkaaa, Dufin, Magdzia, wiolamanka, Karnova, Callante, Lolivette, actus (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, a jeśli, proszę się upominać o potraktowanie indywidualne) - ciesze się , że los mojego gigancika nie jest Wam obojętny. Dziękuję serdecznie za pocieszki
Kochani, skoro Waszym zdaniem biały gigancik ma szanse póki co na kolejne pędy, to nie jest źle. Czekam zatem na basal keiki, a mam nadzieję, że znacie jakieś czary mary i się podzielicie ze mną wiedzą tajemną
Tomek, gigancik dostał z przydziału całą komodę i niech się pręży
Adamie witaj! Miło mi że zajrzałeś do mojego wątku. Czy prowadzisz własny wątek? Chętnie zobaczyłabym roślinkę o której piszesz
Od wczoraj w moim domku.
Kasia, Madzia nie bijcie. Przypadkiem u mnie jedna z trojaczek.

Kochani, skoro Waszym zdaniem biały gigancik ma szanse póki co na kolejne pędy, to nie jest źle. Czekam zatem na basal keiki, a mam nadzieję, że znacie jakieś czary mary i się podzielicie ze mną wiedzą tajemną

Tomek, gigancik dostał z przydziału całą komodę i niech się pręży

Adamie witaj! Miło mi że zajrzałeś do mojego wątku. Czy prowadzisz własny wątek? Chętnie zobaczyłabym roślinkę o której piszesz

Od wczoraj w moim domku.
Kasia, Madzia nie bijcie. Przypadkiem u mnie jedna z trojaczek.

Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
ten ostatni ma takie charakterystyczne szczecinki na warżce jak Doritaenopsis
Gdzie takie piękne mini nabyłaś Janeczko?
Wszystkie są cudne, ja w ogóle nie spotykam miniaturek 

Ania, na naszym polskim, aukcyjnym... polecam Arletkę.
Z pozdrowieniami - Janka
Nie no, 3 żółciutkie kaczuchy na forum! Hyzio Dyzio i Zyzio? Zgadłem?
Super są, no a ta warżka wychwycona przez Anię... no fajnie mieć taki okaz w kolekcji

Super są, no a ta warżka wychwycona przez Anię... no fajnie mieć taki okaz w kolekcji

No jest u Niej teraz ten piękniś z avatara Karnovejgianna pisze:Ania, na naszym polskim, aukcyjnym... polecam Arletkę.

Tomek, Ty to masz pomysły! A jak rozpoznać, który to mój?furious pisze:Nie no, 3 żółciutkie kaczuchy na forum! Hyzio Dyzio i Zyzio? Zgadłem?![]()

Z pozdrowieniami - Janka
Trzeba spytać dziewczyn, czy już swoje rozpoznały 

Kasia, wybór tej ostatniej ... z powodu warżki. Nigdy takiej nie widziałam. Podobno pachnie, ale ja nic nie czułam, choć nochala mam bardzo wrażliwego 

Z pozdrowieniami - Janka
gianna nawet nie wiesz jak bardzo żałuję, że nie kupiłam tej żółtej mini (miałam okazję oglądać ją na żywo)

Sa sliczne Janeczko ,teraz jakies ladne domki im skombinujgianna pisze:Kasia, wybór tej ostatniej ... z powodu warżki. Nigdy takiej nie widziałam. Podobno pachnie, ale ja nic nie czułam, choć nochala mam bardzo wrażliwego

- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
no i wszystko jasne
a robiłam już zakupy u Arletki i polecam również
Myślałam, że może gdzieś upolowałaś w markecie, zawsze to trochę taniej wychodzi niż zakupy z wysyłką
ale przyznam szczerze, ze przeglądam aukcje często i z Twoich trzech widziałam tylko tą żółtą mini u Arletki
Pozostałe dwie tez kupiłaś z aukcji czy jakoś się dogadałaś z Arletką poza allegro? Jeśli to nie tajemnica