Hej Maddy 77
Na początku dzięki za miłe słowa

Tak brakuje mi teraz po tej koszmarnej zimie około 35 róż,liczba drastycznie się powiększyła.
Wczoraj wykopałam kolejne mizeroty czyli The Pilgrim oraz Pat Austin. W kolejce czekają Pomponella,William Scheakspeare,Lawender Dream i jeszcze prawdopodobnie Westerland.Bardzo słabo wyglądają Aphrodite z letniego sadzenia oraz 3 letnia Papageno i Mini Eden Rose
Wymarzły mi również róże nn,dobrze,że kilka róż dokupiłam teraz na wiosnę,bo chyba nic by nie zostało
Ledreborg wykopałam i wsadziłam do donicy,zobaczymy czy reanimacja się powiedzie
James Galway dostaniesz w niemieckiej szkółce:) Na jesień robimy z dziewczynami wspólne zamówienia do szkółki zagranicznej i tak zdobywamy nasze chciejstwa,które rzadko spotkasz w Polsce.
Elfe sadziłaś teraz wiosną tak? Mam dużo róż z Rosarium....dobrze od nich spisuje się Rhapsody in Blue,Charles Austin i Ghislaine de Feligonde,mam też od nich Elfe,która ładnie przezimowała
Edenki kocham bardzo,mogłabym mieć ich cały szpaler i nie przeszkadza mi to,że one są rabatówkami w naszym klimacie może to i lepiej,że nie trzeba kombinować dla nich pergoli?
Cheppendale się nie przyjął? Hmmmm a ja chciałam właśnie u nich ją kupić
Pozdrawiam Cię serdecznie