http://www.hostazahrada.sk
Ja również zamawiałem u Zubrików hosty. Termin wysyłki jest zawsze trudny do przewidznia, ale firma jest pewna. W firmie tej można również zamówić darmowy kolorowy katalog, który już otrzymałem.anulka pisze:Skoro mowa o funkiach to obejrzyjcie sobie przepiekne hosty u naszych sąsiadów.Zamówiłam kilkanascie sztuk ,ale jeszcze nie otrzymałam paczki![]()
www.hostazahrada.sk
Zamówić można, telefonicznie a najlepiej mailem. Zamówienie pisałem po angielsku, ale ponieważ Milan Zubrik względnie zna j. polski (rozmawiałem z nim na jednym z polskich for), to można również zamówić w j. polskim.raistand pisze:A jak wygląda technicznie zamawianie u nich? Przede wszystkim jak zapłacić? Nigdy nie kupowałem czegokolwiek za granicą i mam duże opory .)
można nawet posadzic zimą, miesce cieniste półsłoneczne , po posadzeniu można okryć stroiszem swierkowym ale niekoniecznie, my rozmnażamy Hosty późna zimą,lucy09 pisze:Proszę aby mi ktoś poradził. Niebawem dostanę sadzonki host co mam zrobić aby się przyjęły i latem cieszyły oczy?