To tylko ujawnia się jedynie ta moja naturaPidżama pisze: Andrzeju! Jak mogłeś?! Umarłam z zawiści, że masz tyle wolnego miejsca na nowe!

Blue MammothPidżama pisze: W miejsce "X" posadź Blue Mammotha, jest cudny i wielgachny.

To tylko ujawnia się jedynie ta moja naturaPidżama pisze: Andrzeju! Jak mogłeś?! Umarłam z zawiści, że masz tyle wolnego miejsca na nowe!
Blue MammothPidżama pisze: W miejsce "X" posadź Blue Mammotha, jest cudny i wielgachny.
Jedynie jaj brak w moich zsobachPidżama pisze:co Ci w Blue Mammoth nie pasuje?
Łał- ale przestrzeń, tylko pozazdrościć, ale można poszaleć. Doradzać trudno, bo każdy ma inne upodobania.paco pisze:[
A teraz trochę z innej beczki - jeszcze nie kompozycje, ale miejsca na takowe.
Co sądzicie o tym miejscu?
Za konarem po lewej stronie Długosz Królewski, z lewej strony jakaś duża niebieska hosta, a przed konarem??? Może coś dla rozjasnienia? A może ukryć tu przed słońcem (według wskazówek Tomasza dotyczących Color Glory) Paul's Glory? - tak na wszelki przypadek.![]()
Ale superowskie miejsce- ja bym wsadziła tam jakieś dla rozjaśnienia.
Czy to miejsce będzie dobre dla samotnej olbrzymki???![]()
![]()
Pewnie, że będzie dobre dla jakiegoś olbrzyma- ale chyba takiego o jakiś pstrokatych liściach- niebieskie będą tu chyba zbyt mdłe i mało wyraziste.
Tu zrobiłem miejsce na hosty (3 m średnicy) i na razie .....brak pomysłów.![]()
Wszelkie sugestiemile widziane!!!![]()
Tak poszaleć to byś poszalałaśnieżka pisze:
Łał- ale przestrzeń, tylko pozazdrościć, ale można poszaleć. Doradzać trudno, bo każdy ma inne upodobania.
No właśnie nie "trza" było tak od razu zrobić!!! - rewelacyjne.darob66 pisze:Witam ponownie![]()
kiedy zobaczyłam Wasze kopozycje i zestawienia host to moje wcześniejsze zdjęcia wypadły bardzo blado więc........ruszyłam z aparatem w ogród
Od takiej rozpaczy może zaboleć głowa.raistand pisze:To jest niesprawiedliwe, że WY macie tak dużo miejsca a ja nie!
![]()