Nadszedł czas aby otworzyć kolejna część. wszystkim, którzy byli ze mną w poprzednich częściach serdecznie dziękuję, a tych którzy zajrzą po raz pierwszy serdecznie witam. Wszystkich zapraszam do oglądania moich roślin w 5 części. Mam nadzieję, że Was nie zanudzę, i że chętnie będziecie zaglądać.
Poprzednia część znajduje się tutaj: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=66125
Na powitanie, w związku ze zbliżającym się tłustym czwartkiem zapraszam na pączki:
Jestem..jestem..o ranyyyy ale fart...
Ciekawe, czy załapię się na 1 str..
Dorotko..Ty mnie znasz..i wiesz,że to Opatrzyność chyba..bo inaczej ....to obudziłabym się w połowie nowego wątku..
Tak więc..cieszę się bardzo, że postanowiłam trochę nadrobić zaległości..i tym sposobem upolowałam nową część Twojego wąteczka..
Hiper-hipki zaczynają szaleństwo...???
Będziemy podziwiać..
Ja w tym roku dostałam gotowca..z B, ma być biały z różowym..a czy ładnie się rozwinie..to czekam..Twoim jednak nie dorówna..przynajmniej tym "niektórym"
Witam Anię, Monikę, Henryka, Hanię, Wandzię, Agatkę, Tereskę, Iwonkę, Kasię i Anię, kochani dziękuję za to, że jesteście. Dzięki Wam i Waszym wpisom chce się zaglądać i pokazywać to co cieszy przez cały rok.
Dziś kwitnące, nie jest tego dużo, ale zawsze można na czymś oko zawiesić.
Ten "wielkanocnik" to nowość - prezent imieninowy od M.
Moniu to nic, że się pospieszył, ważne że po tylu godzinach w aucie nie zrzucił ani jednego pąka. Henryku zważywszy na porę roku to faktycznie kolory jak najbardziej potrzebne.