kasiulka1919 jako pierwsza !!!udalo sie pierwszy raz ,kwiatuszki piekne i zadbane te malutkie to mandarynka czy cytryna ?Ciesze sie ze zalozylas swoj watek bedzie wiecej do ogladaania i podziwiania ,Czekam na wiecej fotek ,pozdrawiam
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce
Te malutkie to mandarynki ;-) udało mi się wyhodować takie maleńkie ;-)
staram się dbać o kwiatki, ale czasami się nie udaje...tak było z moim ukochanym kalanchoe;-( musiałam go już wyrzucić. liscie opadały i pojawiły się na łodygach, a potem na liściach jakieś dziwne kropki
Tak to jest ze czasmi nasze roslinki zostaja musimy sie do tego przyzwyczaic ,jeśli tak lubisz takie malenstwa sprobuj z cytryna ,duzo radochy jeśli sie uda z nasion cos samemu Powodzenia zatem zycze i wytrwalosci
"Radość z kwiatów - to resztki raju w nas. Philip Otto Runge ----Pozdrawiam -Nula Moje parapetowce
Piękne roślinki Spokojnie wraz z pobytem tu na forum Twoja kolekcja o wiele, wiele roślinek się powiększy
Ps po co do kwiaciarni bierda też ma bardzo ładne roślinki i w dużo lepszych cenach