Witam kochani.Dziękuję za miłe słowa

.Bardzo się cieszę ,że znalazlam to forum szkoda tylko,że dopiero teraz ale wiadomo lepiej późno jak...
Adam12222 -Paproteczka była w fatalnym stanie myślałam,że z niej już nic nie będzie ale dała radę

.Gródniki już mi przekwitły,ale widzę ,że znów będą kwiaty
Ten duży to fikus beniaminek.A storczyki to mam dopiero od dwóch lat bo jakoś nie mogłam się do nich przekonać.Na początku było trudno ,kilka zmarnowałam ale teraz je uwielbiam.
Karolina_ - Ten olbrzym to beniaminek a ja na niego mówię beniamin bo ma 140 cm z doniczką.Podcinałam go trochę ,żeby się zagęścił ale on woli do góry
Filigranowa- storczyki to mi stale kwitną chyba od pół roku .Chyba miejsce im pasuje.
Migotka- będą fotki tylko to jest trochę czasochłonne a czasu to mi ostatnio brakuje.
sirrah-"moje" kwitnienie.Jak je kupowałam to miały po jednym pędzie(bez kwiatów).Teraz jeden ma 2 pędy,drugi 3 a trzeci 4
PATRYCJA87-Dzięki.Osłonki to chcialam mieć w jednym kolorze i prawie się udalo mają tylko inny odcień
sangwinaria-paprotka stoi sobie na północnym oknie a podlewam ją wodą z akwarium i tą samą wodą ochlapuję jej liście.