Mam chwilke czasu , więc pokażę kilka moich kwiatków to moja zroślicha jakiś cisus młodziutka szeflera a to jeden z moich parapetów. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających moje kwiatki...
No dobra a teraz cos o mnie. 9 miesiecy temu przeprowadziłam sie do nowego domku. Kiedy sie juz jako tako urzadziłam nagle zdałam sobie sprawe że mam tylko kilka doniczek. I tak to powolutku wciąz cos do domu sprowadzam zielonego.Na forum trafiłam kiedy szukałam jakis informacji o storczyku , którego dostałam na nowy dom i tak to przepadłam- dzień bez forum dniem straconym.Lista moich chciejstw* rośnie a parapety juz nie są puste...zobaczymy co będzie dalej...(*chciejstwo - tego słowa nauczyłam sie na forum).pozdrawim serdecznie i dziekuje za odwiedzinki..
Z nami wszystkimi tak chyba było. Ja jak tylko zajrzałam raz na Forum to przepadłam z kretesem, a mieszkanie w tempie
ekspresowym zapełniło się kolejnymi doniczkami.
Wśród kolejnych Twoich roślinek wypatrzyłam kilku swoich ulubieńców. m.in. cissusa, a dokładnie jest to
Agnieszko Cissus rombolistny "Ellen danica"
Dziekuje kochana Elu za rozpoznanie mojego cissusa, ja na razie póki co jestem w stanie stwierdzic że to juka, to cissus , to zroślicha a to zamiokulkas itd.
Agnieszko To dobrze , że się wreszcie ujawniłaś zielonościami, a masz je śliczne i zadbane, no i pięknie oprawione
A jeszcze jeden szczegół niedoniczkowy muszę pochwalić.. kolory Twoich wnętrz :P
pozdrawiam serdecznie