Anulka0207 pisze:Wlasnie nie,nawet nie spytalam Chce by jego zakwitniecie bylo dla mnie niespodzinka
Mam to samo - 2 sztuki nabyte bez pojecia o kolorze. Jeden mi wlasnie zakwitl i ma 2 (rozne) kwiaty, a drugi cwiczy moja cierpliwosc bo paczek taki tuz tuz, ale jednak. Figlarz.
Oj będę czekac z niecierpliwoscia Chociaz przyznam,z emam lekkie obawy,ze zanim ten hibiskusik sie pozbiera po przesadzeniu nastanie jesien zima i bujnie sie z kwiatkami na wiosne
Moze nie. Paczki ma? Ja swoje kupilam dokladnie 24.07, przy czym jeden byl tak zasuszony, ze mu liscie wisialy zupelnie. Paczki ktore mial wowczas, pozolkly i opadly, ale teraz kwitnie i ma mase paczkow. Czyli kwestia ok. 6 tygodni, zakladajac ze posypie paczki. A wcale nie musi.
Dzis dotarły do mnie sadzoneczki,zakup u Alinki (AliWas)
Rewelacja,juz znalazły swoje docelowe miejsca
Alinko,dziekuje bardzo bardzo i mam nadzieje,ze dochowam sie takiego euszynatusa,jak u Ciebie
To jest jak bardzo przyjemna grypa, zaraziłam sie Alinkowym euszynatusem,reszta roslinek ot tak przy okazji,bo mam sporo miejsc na pnaczaki,a powolutku koncza sie miejsca na oknach na młode sadzoneczki
Cieszę się Aniu,że roślinki dotarły do Ciebie całe i zdrowe
A Eszynantus..... zobaczysz, jeszcze będziesz psioczyć na niego, że tak szybko się rozrasta...
Buziaki