Cześć Aniu nie było mnie chwilkę a tu tyle stron nowych z ślicznościami! Benuś jaki duuuży i mnie też najbardziej podoba sie to wybarwienie, widziałam ostatnio chyba u Edytki też w tym kolorze ale z długimi listkami i zachorowałam na takiego! Ale najbardziej to mi się Twoje widoki (nie przez ale) na okno podobają. Uwielbiam oglądać takie zdjęcia, szkoda właśnie że nie powiększają się. I wiesz co, takiego kwietnika szukam już drugi miesiąc, widziałam na all ale boję się zamówić, a w sklepach u mnie brak a Ty gdzie kupowałaś?
Anetko ja kupowałem na all inny kwietnik.1 przyszedł dobry a drugi powyginany .
Albo miałem pecha albo został uszkodzony w czasie transportu.
Troszkę gimnastyki i kwietnik jako tako wygląda,ale idealny nie jest.
Reklamacji nie składałem bo w czasie korenspondencji e-mail wyszło,że ta osoba jakaś "nawiedzona" jest.
Celinko ta pólka na oknie w kuchni to tylko jest na okres zimowy potem jak zrobi się ciepło na dworze to wyniosę większość kwiatów do altanki więc już nie będzie stać
Mirku zmieniłam rozmiar zdjęcia ale tylko tego jednego Jest tego trochę ale najbardziej mi się podoba jak słońce świeci i zagląda do pomieszczenia Szkoda że ten drugi kwietnik przyszedł w nieciekawym stanie ale z tego co piszesz to widzę ze sobie poradziłeś
Anetko ja też kupowałam na all i jak widzisz jest w idealnym stanie i już nawet długo stoi a czasami jak podlewam kwiatki na parapecie to niechcący szturchnę go i tylko zaciskam zęby żeby się nie przewrócił
Aniuś dzia za zmianę rozmiaru specjalnie teraz lepiej widać te śliczności.
Hmm może i ja zaryzykuję z tym all najwyżej M. będzie miał robotę z prostowaniem A powiedzcie jeszcze czy można go w jakiś sposób przykręcić do ściany a nie do sufitu? Bo u mnie ta opcja tylko wchodzi w rachubę.
Anetko może to zależy od kogo jest kupowany kwietnik....ja już nie pamiętam z której aukcji go brałam
Do ściany raczej się go nie da przymocować jedynie może być od podłogi do sufitu
Aniu jak zobaczyłam te okna to oczy zrobiłam jak 5 zł!!! jestem pod wrażeniem po prostu, ja to w porównaniu z Tobą mam miejsca a miejsca jeszcze hihi
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Nareszcie dotarłam i zdębiałam.
Tak myślałam, że masz dużo kwiatów, ale nie że aż tyle.
Wychodzi na to, że Ja mam jeszcze masę miejsca. Jak się ruszasz między nimi Mały Ogród Botaniczny w pigułce.
Trzymam kciuki za walkę z potworkami.
Aniu, wełnowców na razie nie ma. Albo pochowały się, albo padły. Wypędzlowałam je procentami, to może popiły się. Tak czy siak, na razie spokój. Zrobię jutro powtórkę dla pewności.