Kochani, tyle słów otuchy.. musi się udać
Ale .. po kolei..
Henryku.. i ja mam taką nadzieję

a ta `s. specjalistka`.. -

ciągle się uczę ;)
Renatko.. Twoje kciuki są naprawdę potrzebne
Kasiu /kasia74/ bardzo mi miło, że chciało Ci się przewertować moje `zielone`. Widzisz.. zielone doniczkowe to taka moja pasja podstawowa

natomiast wszelkie odmiany z różnym nasileniem przychodzą w różnym czasie

Storczyki podobały mi się od zawsze, ale musi kiedyś nadejść taki moment kiedy zapragnie się ich choćby kilka więcej. To chyba ten moment!! Zapraszam oczywiście częściej.
Adamie nie wiem kto go tak sponiewierał.. prawda,- z kwiaciarni, ale wierzę, że już mocno umęczonego sobie przywieźli
Anetko.. ja już jestem ciekawa tych kwiatuszków, ale nie wiem czy nie trzeba będzie obciąć obecnego pędu, by nie osłabiał rośliny..
Elu..Twoje kciuki też się przydadzą.. hi, hi jak pół forum będzie je trzymało to musi się udać!!
Moniczko.. no niestety masz rację.. był tam lokator, Fitonia.. niestety nie mam do nich ani ręki ani warunków. Chyba nawet za ciemno miała. Ale to dowód na to, że i mnie się zdarzają straty; a przez ta zimę to nawet kilka strat.
Basiu.. pewnie jest mnóstwo zastosowań wielu takich ciekawych specyfików , o których nie mamy pojęcia. Storczyk pachnący cynamonem ..
Grażynko.. takie świadectwa, że już komuś się udało wyprowadzić roślinkę z takiego zaniedbania każą wierzyć , że i mnie się uda
Jolu. jak mi się teraz uda, to pewnie częściej będę przygarnywała takie nędznoty