Poniżej link do tekstu w pdf-ie. W niedługim czasie treść opracowania zostanie zamieszczona na forum jako post...
http://www.trawyforum.eu/download/file.php?id=10
Trawy atrakcyjne wczesną wiosną
- Mariusz_S
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lut 2008, o 01:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
Poradnik o trawach
- Mariusz_S
- Kontakt:
Re: Trawy atrakcyjne wczesną wiosną
Poproszę o maila, prześlę wersję tekstową. Wszystkie artykuły starsze są teraz przerabiane, ujednolicane. W sumie 62 pozycje. Będą interaktywne - pracuję nad portalem o trawach:) Szczegóły wkrótce.
Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
Poradnik o trawach
- Mariusz_S
- Kontakt:
Re: Trawy atrakcyjne wczesną wiosną
Nowa wersja tekstu znajduje się tutaj:
W warstwie merytorycznej zmian nie ma lub są minimalne. Natomiast uwypukleniu uległy poszczególne barwy traw. W czasie kiedy tworzyłem ten tekst nie miałem pojęcia, że napiszę coś w miarę wyczerpującego o trawach. Np. białe i żółtawe trawy ujęte były łącznie w opracowaniu trawy paskowane. Ono jeszcze gdzieś jest na forum.
Obcięte zostały także wzmianki tego typu "o sesleriach jest już tekst". Teraz słowo "seslerie" będzie po prostu linkiem do tekstu o sesleriach.
Generalnie cały Poradnik o trawach ma być "zbiorowiskiem" wzajemnie likowanych tekstów i to mnie pociaga
w tym pomyśle najbardziej. Reasumując - ma to być internetowa "książka", taka podpowiedź m. in. do forumowych dyskusji. Na bieżąco aktualizowana o nowe interesujące gatunki i odmiany, w miare zwiększania się mojej wiedzy, która jest też wynikiem Waszych uwag o roślinach.
W warstwie merytorycznej zmian nie ma lub są minimalne. Natomiast uwypukleniu uległy poszczególne barwy traw. W czasie kiedy tworzyłem ten tekst nie miałem pojęcia, że napiszę coś w miarę wyczerpującego o trawach. Np. białe i żółtawe trawy ujęte były łącznie w opracowaniu trawy paskowane. Ono jeszcze gdzieś jest na forum.
Obcięte zostały także wzmianki tego typu "o sesleriach jest już tekst". Teraz słowo "seslerie" będzie po prostu linkiem do tekstu o sesleriach.
Generalnie cały Poradnik o trawach ma być "zbiorowiskiem" wzajemnie likowanych tekstów i to mnie pociaga

Mariusz Surowiński
Poradnik o trawach
Poradnik o trawach