Zazdroszczę ci możliwości bycia na wystawie... U mnie w tym roku nie było. Ale jestem bardzo ciekawa, po ile były Vandy. Dzisiaj w LM widziałam po 160, muszę tam pojechać za parę tygodni, jak je przecenią.
Aniu...dziękuję za przybliżenie wystawy,bo dzięki twoim zdjęciom mam możliwość obejrzenia wielu pięknych storczyków.Mnie najbardziej zainteresowały wandy,katleje i chyba jakieś dendrobium na trzeciej fotce od końca.Pozytywnie zazdroszczę możliwości obejrzenia wystawy na żywo.
Aniu dzisiaj przejrzałam twoje 7 nowych stron oranżerii i już mi się u Ciebie podoba.Chciałabym
jeszcze przejrzeć poprzednią część ale wymaga to trochę czasu.Jadnak z tego co przeczytałam
domyślam się że twoja oranżeria jest chyba na balkonie.Może gdybym przeczytała poprzednią
część byłabym uświadomiona.Mam 17 storczyków,większa część już przekwitła niektóre kwitną inne
będą kwitły.To dobrze że kwitną w różnym czasie bo zawsze są jakieś kwiaty.
Vandy były po 120 zł. Cena taka pewnie ze względu na porę roku, bo mało osób je teraz kupuje.
Na warszawskiej wystawie były w cenach 140-150 zł, ale to był wrzesień.
Cieszę się,że tak miło przyjęłyście moją małą fotorelację
Aniu zagladam do ciebie od dlugiego czasu. Jestem zachwycona röznorodnoscia i bogactwem twojej kolekcji. Masz tez bardzo duzy zakres fachowych wiadomosci. Jest to bardzo pomocne dla takich Hobbyhodowcöw jak ja. Pomimo ze storczyki uprawiam od kilkunastu lat, ciagle sie ucze i jestem wdzieczna za tyle informacji.
Alusiu, dziękuję za odwiedziny
Ja mam podobny storczykowy staż, ale dla tych roślin to jest ciągle za mało. Często łapię się n na tym,że czegoś nie wiem