Antooosiowo - Anolkowe baniaczki cz. II
- aconitum
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 lip 2008, o 13:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Antooosiowo - Anolkowe baniaczki cz. II
Ty, za szybko....
możesz iść z paragonem reklamować
ze dwa lata powinny świecić...
ja jeszcze nie zmieniałam w ogóle....
a to już ze 2 i pół roku jak nic....
To jest druga część wątku. Część I znajduje się TUTAJ
Paweł Woynowski,
Moderator Forum
możesz iść z paragonem reklamować
ze dwa lata powinny świecić...
ja jeszcze nie zmieniałam w ogóle....
a to już ze 2 i pół roku jak nic....
To jest druga część wątku. Część I znajduje się TUTAJ
Paweł Woynowski,
Moderator Forum
Anka
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- koniczynka
- koniczynka
Łaaa ratunku a mi się rozmnożyły zbrojniki, kurcze nie wiem co mam z nimi zrobić? Myślałam że moje dwa dorosłe to samczyki a tu mi pływają małe glonki
boję sie teraz odmulać dno żeby ich nie uszkodzić, może jak podrosną to ich oddam do sklepu
Dziewczyny powiedzcie jak często podmieniacie wodę i czy przy każdej podmiance odmulacie dno? U mnie sie strasznie brudzi, co zrobię porządek to zaraz cały żwirek zabrudzony, wybaczcie określenie - kupsztalami
Chyba że za dużo pokarmu sypię, nie wiem...
Oglądając zdjęcia baniaczka Gosi widzę taki czyściutki żwirek, a u mnie ciągle taki brudek zalega

Dziewczyny powiedzcie jak często podmieniacie wodę i czy przy każdej podmiance odmulacie dno? U mnie sie strasznie brudzi, co zrobię porządek to zaraz cały żwirek zabrudzony, wybaczcie określenie - kupsztalami

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Witajcie. Zbrojniczkami zajmuje się tata glonek, a jeśli już wylazły - to powinny sobie same radzić. Popytaj w sklepach może ktoś przyjmie, jak będa miały ok 2,5 cm. Ja miałam kiedyś małe glonki, ale od dawna już niestety nie i mieć nie będę - mam same chłopy glonki. Jeśli chcesz odmulać, zamocuj gazę na rurce wsysającej.
Ja odmulam co dwa tygonie, jeśli masz tak brudno - to może przerybine, za słaby filtr, albo faktycznie za dużo karmisz?
Moje glonki znalazły domy wśród znajomych
Ja odmulam co dwa tygonie, jeśli masz tak brudno - to może przerybine, za słaby filtr, albo faktycznie za dużo karmisz?
Moje glonki znalazły domy wśród znajomych

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Antosia ja cześciej tez nie odmulam, nawet rzadziej
dużo z tym roboty a z czasem wiadomo jak.
Anolka ja też myślałam że to chłopy glonki
i teraz muszę oddać nie tylko małe ale i jedno z rodziców, ale za bardzo nie mam komu, jedyna nadzieja że w sklepie przyjmą.
Chyba faktycznie mam przerybienie, platki sie rozmanżają jak głupie, już się nie zdecyduję na żyworodne, a do tego za słaby filtr. No ale ten wydatek musi niestety poczekać
Glonek

Anolka ja też myślałam że to chłopy glonki

Chyba faktycznie mam przerybienie, platki sie rozmanżają jak głupie, już się nie zdecyduję na żyworodne, a do tego za słaby filtr. No ale ten wydatek musi niestety poczekać

Glonek

- koniczynka
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Gosiu to super!
Fidelis, jeśli masz konto na allegro, to możesz tam je sprzedać. Ja mam 100% chłopa, niestety samiczki odeszły już ze starości. Ja chętnie bym glonki nawet odkupiła, szkoda, że tak daleko mieszkasz.
Fidelis, jeśli masz konto na allegro, to możesz tam je sprzedać. Ja mam 100% chłopa, niestety samiczki odeszły już ze starości. Ja chętnie bym glonki nawet odkupiła, szkoda, że tak daleko mieszkasz.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona