Nowy wątek więc wstawiam moje ulubione zdjęcia

Od niedzieli mam nowego pupila

Post zmoderowany poraz drugi/KaRo
Soniu na pewno to już ostatni zwierzak bo z nowym kotkiem mamy łącznie 6 pupilicyma2704 pisze:Anitko śmiałabyś takiego ogrodu nie pokazywać.Hortensje uwielbiam w takim kolorze.
Żurawkowa z obwódką wspaniale się zagęściła.
W przyszłym roku, jak hortensje wystrzelą, będzie cudnie.
Bylinówkę nareszcie pokazałaś w rozkwicie.
Kotek słodki, ale masz miękkie serce.
Ewelinko zdjęcie hortensji w szpalerze jest z poprzedniego roku....w tym roku niestety to miejsce wygląda gorzej, hortensje są tymczasowo przeniesione na czas ocieplania fundamentu ( prace nad fundament zostały ukończone, ale jeszcze ojciec będzie robił odpływ z rynien) mam nadzieje, że jesienią hortensje już wrócą na swoje miejsce.ewelkacha88 pisze:Witaj Anitko. Podjelas właściwe decyzjezarówno z dalszym prowadzeniem wątku jak i z przyciągnięciem kotka. Jest śliczny
. Masz piękne hortensje i widać, że miejsce im odpowiada. Bardzo podobają mi się te pasy żurawek
.No i jeżówki takie piękne
. Pozdrawiam
.
aneczka1979 pisze:Witam Anitko i ja.![]()
Wymyziaj ode mnie za uszkiem nowego członka rodziny. Feliks jest uroczy.
Hortensje i żurawki masz bombowe. A rabaty z jeżówkami i liatriami też piękne. Brawo! Tak trzymać.
Kochana przede mną jeszcze ogrom pracy żeby było na prawdę ładnie, ale najgorsze mam już i tak za sobą rozwalanie skalniaka i przewożenie ogromnej ilości ziemi najbardziej mi się dały we znaki.Alania pisze:Słodziak z tego Twojego Feliksa![]()
Anitko, ogród pięknie dojrzewa - gratuluję pięknych kompozycji![]()
Ciesze się, że Feliks szczęśliwie do mnie trafił bo niestety marny by był jego losOla2310 pisze:No to jestem kochana...postanowiłaś nas nie opuszczać to i my nie możemy ciebie...![]()
Ogród masz piękny, rabaty takie szerokie , godne pozazdroszczenia...
Kotek miał szczęście że trafił na takich ludzi jak Ty i twój narzeczony...Macie dobre