Hejka
Anuś

dzięki, to bardzo miłe usłyszeć coś takiego! Zapraszam kiedy chcesz i nie tylko do wątku w końcu Chełm a Bogdanka to nie tak daleko

Masz pięknie uformowany iglaczek i tak mi się spodobał, że swojego też przycięłam w takie "poduchy" -łobuz ze mnie i ściągacz
Iwonko

widzę, że rozglądasz się za roślinkami do swojego mini oczka

Niestety to nie była mini lilia tylko dostałam kawałeczek tej różowej na głęboką wodę i tak sobie czekała na powstanie dużego oczka

na szczęście wytrzymała i teraz czuje się jak u siebie! U Jagusi widziałam taką małą
żabkę plującą wodą (solarową) Do małego oczka wyglądała uroczo

Z roślinek polecam niewielki sit z pokręconymi listeczkami. Mam go u siebie już jeden sezon i ładnie się przetrzymał, nie rozłazi się i bardzo przyciąga uwagę nietypową urodą. Fajne jest też to, że możne rosnąć i nad wodą i w wodzie.Jak byś wpadła na kawę to podjedziemy po niego ode mnie to 15km jest szkółka gdzie można go kupić. Pamiętam, że miałaś takie ładne poidełko...znalazłaś miejsce dla niego w ogródku?
U mnie jak na wygwizdowie więc wszystko później wychodzi
Hosty wychylają dzioby, sasanki kwitną wszystkie dwie, ciemiernik ładniusi, magnolka nieśmiało zaczyna wyglądać...coś już się zieleni

Trochę kolorów

Modrzew już zieloniutki pochyla się nad wodą...

Sasanka-śliczny wiosenny szafirek

Magnolka Elizabet

uwielbiam te zielone noski

Pochyliłam się nawet pod tym śmierdziuszkiem, żeby ładnie go było widać!
Czy u was też
perz jest tak szwędobylski

Wiosną najlepszym moim przyjacielem są pazurki i widły
Pogody i siły

nareszcie wiosna