Dzień dobry.
Wita Was pasjonatka, posiadaczka skromnej 300m2 działeczki ROD, będącej moją własnością od zaledwie 2 lat. Kupiona w stanie opłakanym, dzięki pracy mojej, męża i synka

pięknieje w oczach. Pierwszy sezon sprzątaliśmy bałagan, karczowaliśmy krzaczyska, wycięliśmy 2 drzewa, bo jedno rosło wprost na altanie, a drugie za blisko reszty drzew. Sezon 2015 rozpoczęliśmy założeniem trawnika, posadzeniem żywopłotu i zrobieniem 3 dużych rabat na miejsce chaosu, podagrycznika i konwalii. Czeka nas jeszcze mnóstwo pracy- w tym roku zaplanowany taras, rabata przed nim i mini skalniak. Jeśli czas pozwoli to i malowanie altany. Nasza działeczka znajduje się pod Poznaniem, za płotem pole, na horyzoncie las. Możemy tam bywać głównie w weekendy, ale bez niej byłoby z nami marnie- wszyscy kochamy przyrodę.
To kilka zdjęć porównawczych before & after z zeszłego sezonu, różnica 1,5 roku- górne luty 2014, dolne lipiec 2015
Tak zaczynamy koleiny sezon. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mnie tu dobrze przyjmiecie. Zapraszam do odwiedzin