Takie małe przypomnienie mam już prawie 14 lat
   Takie małe przypomnienie mam już prawie 14 lat   Dla niektórych jesień dopiero się niedawno zaczęła a u mnie trwa już od początku sierpnia i przez to można powiedzieć że zamiast września to miałem październik
  Dla niektórych jesień dopiero się niedawno zaczęła a u mnie trwa już od początku sierpnia i przez to można powiedzieć że zamiast września to miałem październik   W ogródku przez te kilka miesięcy (czyt. od czerwca do teraz) nastąpiły duże zmiany przez to forum
  W ogródku przez te kilka miesięcy (czyt. od czerwca do teraz) nastąpiły duże zmiany przez to forum   zakochałem się w różach i niektórych kwiatach jak tulipany i lilie oraz żurawki  w tym roku z  moich 3 ogródków zrobiło się 6
  zakochałem się w różach i niektórych kwiatach jak tulipany i lilie oraz żurawki  w tym roku z  moich 3 ogródków zrobiło się 6    . Ogródkowi w tym roku stuknie 5 lat
  . Ogródkowi w tym roku stuknie 5 lat   jednak cały czas coś zmieniam i kupuję .  I z 1 żurawki  zrobiło mi się 8 a z 0 różyczek zrobiło mi się  14
   jednak cały czas coś zmieniam i kupuję .  I z 1 żurawki  zrobiło mi się 8 a z 0 różyczek zrobiło mi się  14    Mam też wrogów betony które osaczają mnie i coraz trudniej mi się powiększać
 Mam też wrogów betony które osaczają mnie i coraz trudniej mi się powiększać   . Jak ktoś by był ciekawy moich wcześniejszych działań zapraszam Tutaj Niestety teraz to nie jest to samo co było w lipcu czy sierpniu , bo już teraz prawie nic nie kwitnie
 . Jak ktoś by był ciekawy moich wcześniejszych działań zapraszam Tutaj Niestety teraz to nie jest to samo co było w lipcu czy sierpniu , bo już teraz prawie nic nie kwitnie   
 No to chyba czas na kilka zdjęć
 ZAPRASZAM !
  ZAPRASZAM !   
  Nawet aksamitka leży przed tą królową

z czego się bardzo cieszę
  z czego się bardzo cieszę   

akurat wracam z pod Arki bo tam mieszka moja babcia , więc kiedy
  akurat wracam z pod Arki bo tam mieszka moja babcia , więc kiedy  się zaczaję i ukradnę ci żurawki z balkonu
  się zaczaję i ukradnę ci żurawki z balkonu    

ale kupiłem żurawkę milan ?  i różyczkę the fairy
  ale kupiłem żurawkę milan ?  i różyczkę the fairy   
   !!!
  !!!

Coo to za róża ?
  Coo to za róża ?  

. Zaskakujesz mnie rozwojem swoich ogródków, ale będę Ci kibicować dalej. Szkoda, że nie można tych betonów wywalić, może jak będziesz starszy, to Cię dorośli posłuchają
 . Zaskakujesz mnie rozwojem swoich ogródków, ale będę Ci kibicować dalej. Szkoda, że nie można tych betonów wywalić, może jak będziesz starszy, to Cię dorośli posłuchają  . Jak by nie patrzeć, ogrodnik z Ciebie doskonały
 . Jak by nie patrzeć, ogrodnik z Ciebie doskonały  .
 .