Od listopada mieszkamy na wsi , zakupiliśmy dom na działce 2500 m . Teraz trzeba to wszystko odchwaścić
 , a potem  nasadzić co się spodoba
 Teraz ciekawe czy uda mi się fotki wstawić.

, wprowadzając się w listopadzie , nie zdążyliśmy nic zrobić , więc wypadało by teraz ruszyć , jeszcze trochę chłodno jest , ale już niedługo ciepełko przyjdzie
  , wprowadzając się w listopadzie , nie zdążyliśmy nic zrobić , więc wypadało by teraz ruszyć , jeszcze trochę chłodno jest , ale już niedługo ciepełko przyjdzie  

. Czekam z niecierpliwością na dalsze fotorelacje
 . Czekam z niecierpliwością na dalsze fotorelacje  Miejmy nadzieję że wiosna przyjdzie w tym roku szybko i uda się wystartować z wszelkimi pracami ogrodniczymi
 Miejmy nadzieję że wiosna przyjdzie w tym roku szybko i uda się wystartować z wszelkimi pracami ogrodniczymi 

dziękuję
 dziękuję   

za miesiąc dwa jak wegetacja ruszy pełną parą mogą cię zaskoczyć różne niespodzianki...u mnie tak było z kępami tulipanów na trawniku,z piwonią schowaną w krzakach i z irysami posadzonymi w kącie za budynkiem gospodarczym,a w których się zakochałam
 za miesiąc dwa jak wegetacja ruszy pełną parą mogą cię zaskoczyć różne niespodzianki...u mnie tak było z kępami tulipanów na trawniku,z piwonią schowaną w krzakach i z irysami posadzonymi w kącie za budynkiem gospodarczym,a w których się zakochałam  Zyczę ci wielu takich miłych niespodzianek
 Zyczę ci wielu takich miłych niespodzianek 

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

skorzystałam z instrukcji na forum z wklejaniem 4 linka z fotosika i tadaaam , widać o wiele więcej prawda ?
 skorzystałam z instrukcji na forum z wklejaniem 4 linka z fotosika i tadaaam , widać o wiele więcej prawda ?