Poprzednią znajdziecie tutaj.
Witam wszystkich serdecznie i bez zbędnych wstępów zapraszam do ogrodu, który w dużej mierze dzięki Wam nabiera coraz bardziej wyrafinowanych kształtów. Już nie składa się tylko z trawnika, krzewów i chaotycznie dosadzanych roślin, ale nabiera rysów, zyskał ramy, a nasadzenia są bardziej przemyślane. To na pewno zasługa Forum - wiedzy i serdeczności, która stąd płynie i dodaje skrzydeł do dalszej pracy. Za to, że jesteście i mnie wspieracie - z serca dziękuję

Wierzę, że uda mi się stworzyć upragniony zakątek w angielskim stylu, bo choć powstaje od niespełna 3 lat, już sporo udało się osiagnąć.
Lato powoli dobiega końca, ale póki trwa, delektuję się każdą chwilą, kwiatem, zapachem...a nawet kroplami deszczu, którego nieco więcej w ostatnich dniach. Na podsumowania będzie jeszcze sporo czasu, ale mogę już z radością powiedzieć, że sezon jest bardzo udany!
Wiele z jesiennych planów i nasadzeń przyniosło zamierzony efekt, cieszy mnie zdrowy i bujny wzrost roślin, a nawet jeśli drobne korekty są nieuniknione, jestem szcześliwa

Różane portrety

...i takie tam