Cześć
Małgoś, ten fotel to jest mój ulubiony. Uwielbiam sobie na nim usiąść przy oknie i czytać. Zdarzyło mi się na nim parę razy zdrzemnąć

Zapraszam do skorzystania
Agunia, dobry dzień, zwłaszcza że zaraz do domku. Nie mogę się doczekać bom po chorobie mocno osłabiona. Fajnie że podoba Ci się donica, długo takiej szukałam. Udało mi się trafić z odcieniem bieli niemal idealnie pod kolor podłogi. A ta kolumna przy drewnie, jak najbardziej prawdziwa i funkcjonująca. Drewno tam jest raczej do ozdoby, nie ruszamy go, więc kolumna nie jest narażona na uszkodzenie. Drewno do kominka przynosimy z pomieszczenia obok. Tobie też życzę udanego sesonu, tylko mam małe pytanko, kiedy to będzie?
Agnieszko, ja u Ciebie a Ty u mnie

Dzięki że zaglądasz, jeszcze nie nabraliśmy rozpędu do prac i trudno to forum nazwać chwilowo ogrodniczym ale liczę że się to szybko zmieni.
Franceska/Agatko, no nie mogłam się przecież ciągle komuś wcinać w jego wątku

Czekałam tylko jak mnie ktoś pogodni. Zapraszam, może niedługo zaczniemy mówić o roślinach

Variegata/Magdo dzięki za miłe przyjęcie. Biłam się z myślami czy to już pora ale kwiecień mnie przywołał do porządku. Chciałam wczoraj ale prąd mi zabrali
Wielkakulka/Aniu cześć. Ciekawy nick. Często na siebie wpadamy u Magdy ale jeszcze nie znam Twojego ogródka. Ciekawa jestem czy Ty też nie pokazujesz śniegu

Zaraz zajrzę
Justyno, miło że zaglądasz. Niestety słoneczka brak ale nie tracę nadziei.
Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie za odwiedziny, jestem mile zaskoczona że o mnie pamiętacie.
Miało nie być śniegu na fotkach, to co ja mam pokazać

mam same ze śniegiem. To może pierwsze różyczkki jakie dostałam Veichenblau. Niesamowicie wielkie korzenie. W donicy czeka na przesadzenie do gruntu