Witam,po dwóch latach podglądania waszych ogrodów tych dużych jak również i tych małych ,chciałam pokazać Wam mój.
Jest malutki ma tylko 1 ar,i jak na ogródeczek o takiej wielkości zawsze coś dosadzam,przesadzam lub wysadzam.
Ale jest dla mnie radością, zwłaszcza po zimie gdy jestem już spragniona grzebania w ziemi.
Czekam na rozwój wątku, bo zapowiada się bardzo ciekawie
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Izuniu i Madziu przejrzałam wasze wątki i muszę wam powiedzieć że odwalacie kawał dobrej roboty.
Bardzo Wam zazdroszczę że macie tak dużo miejsca do zagospodarowania,
ja jak robię'' nalot'' na ogrodniczy ,to mój M się śmieję że mam ogródeczek jak gumka od majtasów
witaj Amba 19 płotek jest z drewna każda sztachetka jest wycinana według innego wzoru, po ułożeniu wychodzi półłuk,
to było moje zamówienie, ale można zrobić też na prosto,bez górnego półłuku
jeśli będziesz chciała to mogę zrobić i wrzucić zdjęcia.
Widzę po tych kilku zdjęciach, że twoj ogródek jest bardzo miły i przytulny. Taki klimatyczny ogródek z duszą. Twoje wiosenne fotki sprawiły, że już zatęskniliśmy za wiosną.
Witaj Ula Nareszcie zdecydowałaś się pokazać swój mały ale śliczny zakątek Cieszę się że nas przybywa
Płotek , kwiaty , zdjęcia - cudne
Czekam na więcej
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Witaj Wandziu miło mi cię gościć w moim wąteczku, już kiedyś trafiłam do twojego ogrodu, jest piękny no i masz to czego ja bardzo pragnę- cień.
Próbowałam wrzucić parę fotek ale mój fotosik odmawia współpracy
Tereniu bardzo mi miło że do mnie zajrzałaś, śledzę twoje wąteczki na bieżąco ale nigdy nie zostawiam po sobie śladu ,obiecuję to zmienić
Bardzo się cieszę że ci się podoba