Witajcie w zimowy poranek
Martusia w części drugiej też byłaś pierwsza

Dziękuję za odwiedziny!
Andrzej witam Cię serdecznie, to miło że do mnie zajrzałeś
Kasiek witaj

cięszę się, że jesteś u mnie, od razu mam pytanie czy ten piękny sasankowy rządek u ciebie na wiosnę to sadzony był na jesieni? Baaardzo mi ta kompozycja zapadła w pamięci
Małgosiu witam serdecznie, dziękuję za pochwały, to prawda że z każdego nawet najmniejszego zakątka da się coś wyczarować.
Witaj
Renato!!Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej
Cześć
Aguniu Wieczór wybitnie kominkowy wczoraj! Mam nadzieję, że twoja głowa na swoim miejscu

ogród zyskał na urodzie dzięki twoim podpowiedziom

Kawę na pewno zrealizujemy, na wiosnę zapraszam do siebie. Będzie droga (firma budowlana jeszcze rzeźbi...) i nie będę się już wstydzić, że w Serbinowie mieszkam
Agnieszko ciesze się, że jesteś u mnie, to dzięki twojemu ogrodowi trzymam ład i porządek u siebie
Aniu witaj serdecznie! Oj nie jestem tak do końca porządnicka, ale staram się usilnie
Majeczko witaj, róże w moim ogrodzie to zasługa twoich piękności, ciekawa jestem czy uda mi się je prowadzić tak pięknie jak ty to robisz.
Agnieszko miło mi że Ci się u mnie podoba

Zapraszam
Mario bardzo miło mi gościć Cię u siebie, zapraszam tak często jak tylko będziesz mogła
Mariolo witam cię bardzo serdecznie w ogrodzie tajemniczym, z uporem maniaka do tego dążę
Juleczko cześć

Żywopłot bukszpanowy jest już pięcioletni...
Oto urocza pajęczynka jeszcze sprzed śniegu, różyce ścięte na czas, a potem to ...już sami zobaczcie
elfe
bailando
Dr.Ruppel