Aniu moja siostrzyczko droga

ciesze się bardzo z Twoich odwiedzin. Po części doświadczasz zmian jakie zachodzą w moim ogrodzie, obrzeża muszą poczekać rok-dwa ale będą.Piszesz że brzydkie kaczątko

czyli mogę liczyć na miano królewny
Aniu szałwia muszkatałowa podoba mi się również ze względu na zapach.
Zytko widzisz przez mój ogród to sporo osób zaniedbałam, trzeba teraz odnaleźć ale watek założyłam i się spodziewam więcej czasu mieć

ale dam radę-wieczorkiem.Brakowało mi takiego kontaktu z Wami

nadrobimy u Joli!!
Żurawki zakupione w ubiegłym roku u Igi.
Teresko witam Cię w moim ogrodzie i liczę że Ci się ciut spodoba choć wiem że do Twoich piękności jeszcze daleko ale dzięki że poznałam wielu miłych ludzi i ich ogrody to w moim zaistniała wielka inwentaryzacja.
Żurawki sadzone w ubiegłym roku i choć na wiosnę kiepsko wyglądały to teraz bujają jak szalone. Dwie mi padły i jedna taka jakaś mało chętna by się rozrosnąć ale reszta piękna.
Beatko widzisz jak niespodziewanie mnie dopadło?! Obiecałam i jest....teraz tylko podeślij mi ciut czasu bo już tu się pocę nad odp a na 10 umówiona byłam

Ciesze się że do mnie trafiłaś choć już była osobiście ... po omacku
Jolu tylko te końcowe kwitnienie tulipanów zdążyłam uwiecznić...zbyt późno się zmobilizowałam z wątkiem ale liczę że jakoś dacie radę popatrzeć i na te kolorki....no można się ratować przeciwsłonecznymi okularkami
U mnie to wszystko jeszcze młode i czas potrzebny.. za dwa trzy lata coś już będzie się ładnego kluło
Ewo miło że jesteś u mnie, irysków mam sporo kolorów ale ten pierwszy ruszył.W ubiegłym roku zakupiłam biskupi kolor ale nie zakwitł więc czekam z niecierpliwością na pierwszy jego kwiat.
Żurawki faktycznie jakoś pięknie rosną ,oby tak zawsze się prezentowały u wszystkich ogrodników.
A teraz kilka zdjęć z mojego oczka.
Proszę o wyrozumiałość bo jeszcze nie ukończony ale cieszy mnie ptasia poranna kąpiel ..to ich pluskanie...przyroda jest cudna.
Dodam że oczko kopałam sama,wszystkie półki i pomiary również sama,jedynie przy rozłożeniu folii pomagała płeć męska.