Serdecznie witam w Nowym Wątku
Anno Domini 2012 Wszystkich Przemiłych Gości ; Dobrych , Starych Znajomych i Nowych , którzy zechcieli mnie odwiedzić w trzeciej odsłonie " Mojego Królestwa ...." .
Danuś , witam jako pierwszą odwiedzającą .
Gosiu ,
roots 23 ,
Edyto,

.
Martuś , mam problem z rdestem , bo co i rusz wyrywam mu pierzchające w te i we wte korzenie . Ale nie zniechęcam się , próbuję trzymać go w ryzach . Oczko ma od strony wschodnio południowo zachodniej wysokie rośliny , ale nie jest aż tak zasłonięte .
Wiosną będzie przy pomocy Zbyszka - Taternika przerabiane ( Już to widzę

).
Dziękuję

.
Andrzejku , wiesz , mnie nic tak nie cieszy , jak młodzi ludzie mający swoją Pasję . Dziękuję za miłe slowa .
Aguś - Aguniada ,

, dziękuję , jest mi bardzo miło .
Joluś , Witaj Pasjonatko 'kłujaków' .
Dorotko , ...nie wiem co mam odpowiedzieć ...czym sobie zasłużyłam na tyle ciepłych określeń ...

...miło mi czytać Twoje slowa , ale to raczej na wyrost ...nie mam w sobie nic szczególnego ...poza miłością do roślin i czasem trochę zwariowanych pomysłów ...

. Znów się poryczałam , coś za bardzo się rozczulam ostatnimi czasy . Ja też cieszę się , że Ciebie poznałam dzięki paru osobom z FO .
Aguś - Agatka123 , witam Cię w kolejnej części , tym bardziej , że poznałam Cię ostatnio z wyglądu

.
Podobnie i ja wcześniej buszowałam po FO , by wreszcie się zalogować . Wiele osób mnie do tego przekonywało i ...nie żałuję

.
Dla Was , w podzięce , trochę roślinek .