Witam wszystkich serdecznie chcę pokazać kilka ciekawych roślin i miejsc nie znam nazw roślin , jeżeli ktoś wie to proszę o dopisanie, nie wiem od czego zacząć ,spróbuję od fotek
Witaj Zosiu w nowym wątku.
Czekamy na Twoje relacje,będzie pewnie sporo ciekawości ze świata.
Z przyjemnością będziemy odwiedzać Twój wątek .
Krzew na pierwszym zdjęciu to bugenwilla,u nas możemy je uprawiać w donicach jako rośliny tarasowe co już bardzo często czynimy. Sama też mam bugenwille w donicy,zimuję na oknie w mieszkaniu.
Nie mamy jednak szans na tak dorodne krzewy jakie nam pokazałaś wyżej
Dalsza część Salonik potem przeniesiemy się w zupełnie inne miejsce mandarynki rosnące na ulicach niestety została tylko jedna w podziemiach kościoła Dimitria wykopaliska w samym centrum
-- 25 0 17 sty 2012 14:36 --
Grecja-Meteory w drodze na Meteory coraz bliżej
-- 25 0 17 sty 2012 14:51 --
dalsza część Meteorów tędy kiedyś wciągano żywność dla mnichów schody prowadzą do jedynego żeńskiego klasztoru
-- 25 0 17 sty 2012 14:56 --
z góry próbowałam robić zdjęcie małego ogródka był bardzo zadbany Mnisi ubrali mnie w taką spódnice bez niej nie mogłam wejść do klasztoru i tym akcentem zakończę zwiedzanie Meteorów
Witam wszystkich odwiedzających ten wątek chciałam pokazać roślinność Turcji oddałabym wszystko,żeby móc je u nas oglądać TURCJA-ALANYA przyj żyjcie się dobrze jak to drzewo kwitnie na niebiesko
-- 25 0 19 sty 2012 13:51 --
mogłyby u nas rosnąć na działkach ale by było fajnie mam ochotę na banana idę na działkę a nie do sklepu