Witam
Jestem nowy Mam na imię Paweł mam 25 lat. Jestem z Radomska. Działka jest robiona praktycznie od zera :] 3 lata stała odłogiem. Skalniak w projekcie
Mały lasek :P
Będzie kora i kamień. Ale póki co zdrowie siadło i trzeba na coś innego pieniądze przeznaczyć.
Pawle .Na początek prośba ,o większy rozmiar fotek ,bo się lepiej ogląda.Widzę już sporo nasadzeń masz poczynione .Jak się wszystko ładnie rozrośnie ,to będziesz miał z tego pociechę.
No to tak chciał bym posadzić coś po rogach. Zrobić takie rabaty z krzewów kwitnących od maja- czerwca do max października. Tam w tym rogu od magnolii do tej tui co ma żółte końcówki jest taki pół cień.
Ps to jest 1/4 działki.
nom ale co w tych rogach posadzić ? zapomniałem, że w prawym górnym rogu są zasadzone dwa powojniki. Ogólnie chodzi mi o pomoc w doborze roślin w te kąty.
o wszystkich. Nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł. Np tamaryszek rośnie w góre, a pod spodem można coś dać i do przodu też. To samo można zrobić z resztą rogów.
Witaj Paweł uwielbiam patrzeć jak tworzy się ogród od zera.
Czekam na następne zdjęcia .
Zastanawiam się czemu tylko od czerwca do września ,ja lubię jak kwitnie w ogrodzie od marca do października a nawet listopada jak nie ma mrozów .
Genia
Witaj Paweł ł Jak na początek to nieżle sobie radzisz,no i nie zazdroszczę pracy.Odnośnie tych rogów pasowałoby coś wyższego,aby Ci dało trochę cienia pod roślinki,według mnie to posadziłabym jakieś fajne iglaki ozdobne np. w szyszki kolorowe,no i nie kłopotliwe.Pozdrawiam ,no i zaglądaj czasem do mnie. Gosia
Witaj Genia,
w sumie to masz rację, im dłużej kolorowo tym przyjemniej bardzo proszę w wolnej chwili podziel się nazwami fajnych, długo kwitnących roślinek, już nie mogę się doczekać zakupów