jestem tutaj z Wami od bardzo niedawna. Naoglądałam sie Waszych pięknych ogrodów i jestem pod ogromnym wrażeniem włożonej w nich pracy. Są przepiękne. Widać jak bardzo je kochacie.
Choć mój ogród nie jest tak wspaniały, ale też go kocham i powoli, powoli z ugoru robi się coś co zaczyna być miłe dla oka. Parę rzeczy mi nie wyszło - drzewka owocowe to u mnie zupełna klapa. jednak sie nie będę zniechęcać, za którymś razem wyjdzie

Tak sobie pomyślałam, że i ja wkleję troszkę zdjęć mojego ogródka. Jeszcze dużo tu nie ma, ale co tam, w końcu sama wszystko zrobiłam.
Na początek mglisty, jesienny poranek 2010r

Uploaded with ImageShack.us

Ale w ciagu dnia wyszło słońce:

I ja mam róże, choc zupełnie nie wiem jak się nazywają. Ich podstawowa nazwa to - piękne

To widok na tył działki. Pod lasem bardzo chciałabym założyć cienisty zakątek i szpaler hortensji

A to moja pierwsza w życiu rabatka. Ziemia na mojej działce to lita glina, więc bardzo proszę o docenienie tego skromnego skrawka, gdyż dużo pracy włożyłam w przygotowanie ziemi

Na razie tyle. A jak ktos będzie chciał oglądać, to będę sie bardzo cieszyć i będę wklejać kolejne zdjęcia. Zima jest piękna w moim ogrodzie. Ale muszę zdjęcia poszukać.
Pozdrawiam was Wszystkich. Jesteście niejednokrotnie moją inspiracją

Ewka