Przedstawiłam w innym temacie ogród rodziców, tez i mój ale głównie tam zarządza tata i po nim mam fioła na punkcie roślinek i rybek itp co prawda to moje początki ale ... co ja bym robiła gdybym zrobiła wszystko idealnie i poprawnie .,.. co ja bym miała do roboty, a tak to co roku coś nowego i ulepszenia a teraz kilka zdjęć jakie były moje niestabilne początki
Małgosiu poszukam poszukam na razie mam takie a taras jest na całej długości domu i okrążony murkiem, na którym często siadamy albo stawiam donice z kwiatami, na razie nie ma zadaszenia choć marzy mi się taki przeźroczysty dach i chroni przed deszczem, a boki są ażurowe z drewna i pną się na kratkach clematisy
witam jako drugi bardzo fajny ogród i oczko ,które mi się marzy ,ale na razie to odległe plany.Widzę i fajne rabaty kwiatowe w wolnej chwili bedę wpadał w odwiedziny i zapraszam do mnie.
Witaj piękny i duży ten Wasz ogród a taras z ogromnymi możliwościami...glicynia się pięknie pnie i super nawet "goła" wygląda ...może ją przy tarasie ...
Witam, bardzo ładne początki, zwłasza oczko wodne obsadzone nadwodnymi roślinami , moje do całkowitej przebudowy, ale to już chyba w przyszłym roku bo w tym za dużo tych przemian zaplanowane wiosna zawitała może jakieś aktualne fotki
Witaj Sylwio. Ogród rewelacyjny, oczko wodne zapiera dech w piersiach, mam nadzieję że kiedys też takie będe miał, fajny tarasik, pięknie komponuje się z reszta domu. Pozdrawiam MArcin