Dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie mnie na forum ;:83
Ciesze się,że podobają Wam się zdjęcia postaram się pokazać więcej w oczekiwaniu na wiosnę
mirdem,JolantaGraj,Comcia,leszczyna,Bogumiła,magnolia15 - Klimaty wiejskie bo stąd się wywodzą moje korzenie,te stare narzędzia,akcesoria to pozostałości po dawnym gospodarstwie-szkoda było oddać na złom.Wóz niestety z gumowymi kołami(szkoda ,że nie przetrwał "żeleźniak") rabatka z wozem przerobiona została w październiku 2010 jej dalszy rozwój bendę relacjonował
Kapelusz wyłowiony z rzeki dawno temu-jakieś 200m od mojego podwórka płynie rzeka Warta,las też blisko
ilona2715Na łukowatej pergoli rośnie milin jak zauwarzyłaś,rośne tam również róża pnąca ale w ubiegłym roku przemarzły jej nadziemne pędy i o kwiatach nie było mowy.Milin by już stamtąd przesadzany,ale skubany wydał nowe potomstwo od małych korzonków pozostałych w ziemi i tak został,trzeba go kontrolować
Zdjęcie z 2009roku-na pierwszym planie róza pnca, jałowcy w tle już nie ma ich miejsce zajęły azalie i rododendrony
FRAGOLA Na rabacie z wozem stoi stara obórka,skansen starych narzędzi,ściana z winobluszczem wymaga jeszcze renowacji (naprawa desek szczytowych)ale winobluszcz zostanie -jesienia jest uroczy