Witam wszystkich
Ogród został gruntownie przebudowany w 2007r
Ogród można powiedzieć że składa się z 2 części,pierwsza to część dekoracyjna przed domem a druga to część uprawna:mały sad i pole uprawne.
Dodaje parę foto części pierwszej zimą
Witaj Lukasz piękne szczepione iglaki od niedawna bardzo mi się podobają i zamierzam sobie kilka kupić latem . Zima chyba wszędzie , ale w dzień u nas wszystko się z topiło .
Witaj uwielbiam ogrody podzielone na części ponieważ wprowadza to ład a ja uwielbiam geometrię i porządek jeszcze kilka dni i zima odejdzie a wtedy sezon zacznie się na 100%
Łukasz! Dlaczego na zimowych zdjęciach masz czerwcową datę? Ja z kolei chciałabym czasami mieć datę na zdjęciach, ale nie wiem, jak się ustawia, a instrukcję położyłam gdzieś w "bardzo dobre miejsce".
Witaj Łukaszu,w naszym rejonie zima dłużej gości ale w powietrzu czuć zapach wiosny,ptaki radośniej śpiewają,już nie długo i do nas wiosna przyjdzie...
Lukasz jestem tu poraz pierwszy, ogród nawet w szacie zimowej jest ładny, widzę że namiastkę jego z powiewem wiosny masz w domu. Latem tu to dopiero będzie rewia kolorów, więc będe zaglądał tu częsciej.