Poprzednia część znajduje się TUTAJ
Po dwóch pięknych słonecznych dniach, znowu pochmurno i nieciekawie.
Trzeba więc trochę rozjaśnić ten dzień... wspomnieniami oczywiście...

Witaj Irenko.Irena37 pisze:Gabi witam w kolejnej części. Jakie piękne i przyjemne dla oczu kolory, takie ciepłe, słoneczne. Szkoda tylko, że nie w większym formacie, lubię twoje zdjęcia oglądać.
Grażynko, niestety nie mam...kogra pisze:Gabiś na powitanie proszę o jakąś ładną fotkę ogródkową.
I gratuluję następnej części.
Witaj Jacku...JacekP pisze:Witaj Gabrysiu! Twoje jesienne widoki fantastyczne! Podziwiam ciemierniki i widoki wokół oczka. Też cieszyłem się ogromnie z pierwszego ciemiernika kilka lat temu a teraz rozglądam się za innymi odmianami. Już w przyszłym roku powinny zakwitnąć tegoroczne nasadzenia a póki co podziwiam je u Ciebie.
Aniu, miło mi... i dziękuję.AniaDS pisze:no, to jestem Twoją pierwszą obserwatorką Gabi![]()
masz talent kochaniutka
To prawda Aguś... rozgrzewają.AGNESS pisze:Gabi cudny początek nowego wątku, takie kolorowe fotki aż ogrzewają serduszko, kiedy na dworze tak zimno i szaro jak dziśWszystkie kwiatuszki przepiękne, a mnie w szczególności zafascynował portret wspaniałych liliowców, bo to moje tegoroczne odkrycie i wielka miłość
Storczyka widzę mamy takiego samego
przepięknie Ci kwitnie, taka masa kwiatów
O tak Grażynko... planując nasadzenia...gagawi pisze:Gabiś- piję kawusię zbożową i sycę się pieknymi zdjęciamiJa też nie wiem jak tu wytrzymać do wiosny...no chyba jedynie oglądające takie fotki i planując wiosenne nasadzenia
![]()
Blog odwiedziłam, ale za mało kumata jestem i nie wiem jak sie dołączyć do obserwatorów- jak to uczyniła AniaDS