Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
Wszystkiego Najlepszego , spełnienia marzeń a najbardziej tych ogrodniczych.Weszłam na ostatnią stronę a teraz idę na pierwszą, Odezwę się jak skończę.
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bernatko ja obecnie nie wiem gdzie mieszkam
jeżdżę z miejsca na miejsce, ale od czerwca przenoszę się już na stałe.
Kolędę miałam tam w domku, jak księdzu powiedziałam, że mamy wspólnych znajomych to był w lekkim szoku, jest bardzo sympatyczny i cały czas uśmiechnięty, lubiany przez dzieci, młodzież i dorosłych również.
Jeżeli chodzi o spotkanie w czasie ferii, nie ma problemu, przyjadę z miłą chęcią Was zobaczyć i poplotkować, ostatnio potrzebuję kontaktów międzyludzkich. Mam już dość sprzątania, gotowania i prania
U nas też zima w pełni, śniegu cały czas przybywa, oby nam powymarzały robactwa.
Ja cały czas myślę o Tobie, uśmiecham się do sadzonek derenii i porzeczki krwistej myślę, że udało Ci się je ukorzenić

Kolędę miałam tam w domku, jak księdzu powiedziałam, że mamy wspólnych znajomych to był w lekkim szoku, jest bardzo sympatyczny i cały czas uśmiechnięty, lubiany przez dzieci, młodzież i dorosłych również.
Jeżeli chodzi o spotkanie w czasie ferii, nie ma problemu, przyjadę z miłą chęcią Was zobaczyć i poplotkować, ostatnio potrzebuję kontaktów międzyludzkich. Mam już dość sprzątania, gotowania i prania

U nas też zima w pełni, śniegu cały czas przybywa, oby nam powymarzały robactwa.
Ja cały czas myślę o Tobie, uśmiecham się do sadzonek derenii i porzeczki krwistej myślę, że udało Ci się je ukorzenić
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Pięknie było ( i pewnie jeszcze jest) w Twoim domu na Święta ! Choinka i stroiki bardzo udane - widać , że masz zmysł artystyczny i zadbałaś o każdy szczegół
Taki wystrój zmienia korzystnie aurę domu, stwarza niepowtarzalny nastrój... tak powinno być . Bardzo mi się to podoba.
Bernadko, Twoje gg. chyba nadal strajkuje, wysłałam więc obszernego @ .
Pozdrawiam z mroźnego Poznania - dziś -16 i prawie bez śniegu. Brrrr.

Bernadko, Twoje gg. chyba nadal strajkuje, wysłałam więc obszernego @ .
Pozdrawiam z mroźnego Poznania - dziś -16 i prawie bez śniegu. Brrrr.
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Witaj Miriiam
smok jest pod wrazeniem Twojej stroikowej inwencji ......a1069 w doniczusi to cacuszko
psianka chyba sni o wiosnie

cmokasy NOWOROCZNE z gór wraz z najlepszymi życzeniami NIECH SIE DARZY!

smok jest pod wrazeniem Twojej stroikowej inwencji ......a1069 w doniczusi to cacuszko

psianka chyba sni o wiosnie

cmokasy NOWOROCZNE z gór wraz z najlepszymi życzeniami NIECH SIE DARZY!
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści