Działkę kupiliśmy rok temu, według mnie była w okropnym stanie, co z nią zrobiliśmy możecie sami zobaczyć na mojej stronie którą od 3 tygodni tworzę http://www.mojadzialka.dzs.pl
witaj Joasiu na forum. Faktycznie róznica jest niesamowita. Slicznie zrobiliście na swojej działce. Drewniane dodatki i domek dają niepowtarzalny super efekt. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam i będę zaglądać do Ciebie. Pozdrowienia dla rodzinki. papap ;:12
giga ma racje. z drewna można wczarować cuda i wam się to udało
szczególnie mi się podoba ta ławka, czy coś już obok niej rośnie pnącego?? bo pewnie z takim zamiarem zrobiona była ta kratka
Tak zaczyna rosnąć polskie kiwi, ma dopiero roczek, podobno ładnie się pnie no i owocuje, z drugiej strony rośnie wiciokrzew, ale został przesadzony z innego miejsca i zaczyna schnąć. Pozdrawiam!!!
Będę to robić, jak tylko pozwolą mi wstać z łóżka lekarze, bo na razie tydzień leżę i nie widać końca (zapalenie żył). Działka zarasta chwastami mama sama nie daje rady, kosiarka trawi nie da rady skosić, ale będzie dobrze!!!
Liliowiec to ten środkowy. Reszta lilie. Na Twojej stronie jako lilie masz też mnóstwo liliowców ;)
Jeżeli kwiat utrzymuje się dłużej niż jeden dzień to jest to lilia, jeśli jeden dzień to jest to liliowiec. ;)