Jestem kochani
Aguś, dziękuję za komplement

Mam w głowie nowe pomysły, które będę realizowała już od wiosny. Skoro mam Twoje uznanie, to tym bardziej się cieszę, bo to dowodzi tego, że moje poczynania idą w dobrym kierunku.
Iguś, Twoje posążki parapetowe też są przeurocze
Małgosiu, długo Cię nie było, ale już zdążyłam zobaczyć co w Twoim wątku nowego słychać
Izunia, nie miałam natchnienia do pisania, ale wszystkie zaprzyjaźnione wątki czytam codziennie i Twój oczywiście także śledziłam z ogromną przyjemnością

Cudowna wirtualna wycieczka pełna nowych inspiracji. Dzięki tym zdjęciom od tygodnia mam w głowie nowy pomysł
Zrobiłam małe podsumowanie sezonu. Był pracowity i to bardzo
Historia obrazkowa poniżej
rabata z ziółkami 2012
rabata z ziółkami 2013
rabata aguniadowa w planach
w sezonie lato 2013
dziś
widok z tarasu 2012
lato 2013
tak było w 2012
a tak w 2013
widok z tarasu 2012
widok z tarasu 2013
Pogoda była dzisiaj przepiękna. Zaliczyłam spacer po lesie z psami, róże obsypałam kopczykami, zadołowałam doniczkowe, podlałam thuje po raz ostatni i podziwiałam uroki mojej okolicy w promieniach słońca.
A na koniec dzisiejsze widoki z przebłyskami słońca, które w dniu podsumowania sezonu było tak zwaną kropką nad "i"
Mam kilka nowych pomysłów na nowy sezon i tak sobie myślę, że chyba już niedługo zacznę się nad nimi zastanawiać głośno w wątku, licząc na burzę mózgów i gorące klawiatury