Co raz mniej kolorków.Susza trawi , skraca kwitnienia.A i lato pomału chyli sie ku końcowi,Także bogactwo kolorów i kwitnień jest coraz mniejsze

Z hortensjami- patyczkami na pewno zrobię na wiosnę, przecież trochę ich mam już

Ale póki ,co coś tam jest.
Tak mam nowy ogród ,, raczej do tworzenia

Skoro tak chcesz to patrz, nic kolorowego, zieleń i, pusta i śmietniki .
Pracy,ża hoo hooo .Daję sobie 3 lata i będzie ładnie

Ale jak na razie ma totalny bałagan jeszcze mam nie okiełzany .Książek i przyborów , zeszytów różnych jeszcze dla synia najmłodszego ( 3 gimnazjum) nic nie kupiłam :jeez:
Z hortensji to Vanilke mi przypaliło,reszta może być ;) Jeżówki w większości ok,Ze 2 tez podpieczone te , które rosną bardziej na słońcu

Fiona już się zaaklimatyzowała. ja jeszcze nie

Czasu i tak mi brakowało.a teraz dłużej na dojazdy do pracy , na zakupy, bo sklepy nie przy nosie jak tam miałam.ale cóz,, z czasem chyba się przyzwyczaję

bałagan wszędzie.Ale cóż można zrobić rankiem i późnymi wieczorami ?
Trudno, może jeszcze z miesiąc i będzie lepiej. ;)
Jak widać po-delektować się nowym ogrodem jeszcze nie ma co.ale coraz więcej rodzi się pomysłów,Już kilka roślinek kupiłam do niego Hortensję limelight, 2 jezówki NN.Wrzos.
Rzut na nowy teren - bałagan , i nic więcej

jest jakiś skalniak, a raczej podstawa, resztę trzeba stworzyć i jedna odmian funki w kilku sztukach, do przesadzenie trochę

Jest jakaś róża( na działce znalazłam ze 3. czy 4) i tawuła ??

Od ulicy osłaniają wysokie tuje

I na razie tyle- druga strona ogrodu- działki jest katastroficzna

Hortensja Bobo

Chyba ostanie

Ten NN - zawsze kwitnie pózno

Takie też mam- pyszne śliweczki.Na wiosnę ta śliwa kwitnie wcześnie, różowo.Liście ma ciemne bordowo- brązowe

Jeżówka -Hot Lava

Jeżówka Alba

Nowa NN

Szkoda,że tylko nieliczne zostały