Witam
Basiu trochę o nim zapomniałam kochanie jutro wyślę Ci gazetę bo będę w mieście
No dobra nie ma na co czekać pogoda się nie poprawi a pieski czekają na spacer
Wita nas dziś nowy dzień.
To co było jest jak sen...
Patrz do przodu, a nie wstecz,
Życie to tak piękna rzecz.
Ciesz się głupstwem,
chwytaj chwile...
Doba ma ich przecież tyle
Jadziu, dziękuję bardzo za ślizgawko-relację - podziwiam i zazdraszczam.... jak ja wyjechałam w ubiegłym roku na lodowisko, to rodzinka jeszcze przez miesiąc ryczała ze śmiechu Widzę, że zwierzyniec też się nauczył ślizgania ;)ale pieski uważały, że dla pańci lepiej jak jest blisko ziemi
Faktycznie - pączki wjeżdżają na stół - znaczy się tłusty czwartek tuż, tuż...
Jadziu uwielbiam zdjęcia z Tobą, są takie energetycznie, pozytywne A z tymi psami to masz szaleństwo... ale co mnie dziwi... że one tak wszystkie idą z Tobą nie uciekają... jak to zrobiłaś?
Zdjęcia z ciepłych podróży fantastyczne... mam nadzieje, że przyszły mąż tez będzie mnie na takie zabierał
Jadziu aleś mi smaka narobiła tymi pączkami....ja uwielbiam wszelkie drożdżowe...pychotka.
Dzięki za świetne fotki z wakacji....piękne widoczki i za rozjaśnienie wszechpanującej bieli.
Jadziu czy Ty masz języczkę pomarańczową? ...jeżeli tak to czy możesz coś o niej powiedzieć.
Dzięki.
*Elu taka duża jak na zdjęciu to miałam niestety zmarzła , ale mam od niej dzieci co prawda nie są takie duże ale wszystko przed nimi Z tego co wiem to lubi podlewanie jeśli ma sucho to opada , ale po podlaniu staje do pionu .Ja kładłam na stałe wąż i podlewałam , podlewałam , lubi miejsca raczej zacienione .Wiosną troszeczkę nawozu tez jej nie zaszkodzi
* Basiu cieszę się ,że dotarła .
*Izo jutro też będą pączki więc zapraszam
*Aniu witaj ciesze się ,że mnie odwiedziłaś .Życzę Ci wiele podróży Aniu one wszędzie za mną chodzą i kotek Promyk ten też ciągle jest przy mnie .
* Ave mnie to nikt nie widzi oprócz piesków i kotka więc mogę zaliczać glebę ile się da i tworzyć różniste figury
Moje róże śpią zasypane śniegiem , ciekawa jestem jak przetrzymają mrozy ,w tym tunelu
Aj, Jadziu, ale róże zaserwowałaś po tej bieli! Na widok tej różowej, to aż mnie coś w serce kłujnęło ;) Ale i pozostałe, to same królewny! Co to się będzie u Ciebie działo w sezonie ... ;)
Bo teraz to chyba ciągłe jedzenie
Jadziu ostatnio słodkiego mi się chce ,a Ty jeszcze kusisz
Różyczki super,ta różowa pod murem super ,taka rozrośnięta,nie mogę się doczekać kiedy moje
będą takie okazałe ,te pnące
Jadziu, aleś się natrudziła by tak zabezpieczyć róże na zimę. Myślę, że nie sama robiłaś ten tunel, M Ci pomagał. Kwitnące róże śliczne, tak zdrowo wyglądaja. Mówisz, że jutro będą pączki? A ja się aktualnie odchudzam i nie jem nic słodkiego. ;:99 Ty to masz dobrze, prywatne lodowisko to masz gdzie zgubić kalorie.
*Halinko powiem Ci ,że super się jeździ tylko jezioro trzeba odśnieżać bo ciągle pada .
* Witaj Krysiu dziś o Tobie myślałam a tu taka niespodzianka Kochanie masz rację to Zbyszek zrobił ja nawet mu nie pomagałam Krysiu z tym odchudzaniem to pewnie przesadzasz , wiosną jak wyjdziesz do ogrodu to wszystko wróci do normy
* Elu na pewno pięknie u Ciebie będzie rosła , trzeba tylko pamiętać o podlewaniu.
*Izo masz rację teraz to szaleję w kuchni i się tuczę ta róża różowa naprawdę wyglądała pięknie , liczyłam nawet kwiaty , teraz to nie pamiętam ile ich było ale dużo