Jadziu Novalis niestety nie pachnie tak pięknie jak Generał, a Josef Klimes ma przypalone płatki od słonka, to nie jego uroda

i mam ją od jesieni, zobaczymy jak sobie poradzi. Wybór jest czasem bardzo trudny.
Dorotko Bernstein Rose u mnie jest drugi sezon, w zeszłym roku był to marny krzaczek ale w tym roku zrobiła się ładny i dopiero niedawno zresztą jak u większości róż opadają i żółkną liście. U na cały sierpień padał deszcz i było zimno, a wrzesień też nie najlepiej się zaczął. Dzisiaj wyszło słoneczko ale był taki wiatr ogromny że nawet nie poszłam na działkę. Róża jednak ma ładny kolor i ja na razie jestem z niej zadowolona.
Annes Masz rację jest cudowny ale ma też i wady to się nie zmieni jednak nie jest różą której bym się chciała pozbyć, a kilka takich mam.
Aniu bardzo pięknie dziękuję, nie sądziłam że ma takie duże kwiaty, ale na razie jej nie zamówiłam jest jednak na mojej liście.
Jeśli coś po zimie wypadnie to na pewno ją kupię.
Jadzia mówi że na wspominki za wcześnie bo jeszcze kwitnie wiele kwiatów, może i kwitnie ale wszystko ulepione od deszczu i ja na działkę chodzę rzadko, więc wcześniej zrobione zdjęcia lipiec kiedy jeszcze było ładnie.