Witaj
Maryniu dziękuję

, pytasz ile mam odmian Rh i azalii, mam ich ponad 40 a powtarzają się tylko jeden Rh i jedna azalia reszta to każdy krzew inny, kilka azalii ma przyjemny zapach. Czereśnie podjadam, są smaczne tylko trochę drobne.
Witaj
Selli7 miło cię gościć tym bardziej, że odwiedzasz mnie po raz pierwszy, serdecznie dziękuję za ciekawe porady.

Werbena, którą kupiłam jest posadzona w słonecznym miejscu i na razie ładnie rośnie, ciekawa jestem jakie będzie miała kwiaty.
Zeniu dziękuję za miłe słowa

, ostatnio przez upały i suszę mam o wiele więcej pracy w ogródku, gdy wracam do domu to na nic nie mam już ochoty, może gdyby trochę lat odjąć to byłoby inaczej.
Jacku dziękuję za pochlebne słowa oraz informację na temat werbeny, rzeczywiście nazwa jest inna, nie znam tych bylin więc trzeba uzbroić się w cierpliwość żeby zobaczyć co z tego wyjdzie, na razie ładnie rośnie i rozkrzewia się.
Adrianko rzeczywiście aura sprzyja Rh i azaliom tylko ostatnio zbyt duże nasłonecznienie przyspieszyło przekwitanie, Rh jeszcze wytrzymują ale azalie obsypują się, pełno kwiatów leży.
Mireczko dziękuję

, doczekaliśmy się ulubionych owoców, uwielbiam czereśnie, codziennie podjadam tylko, że te najładniejsze są wysoko, u nas w tym roku są wyjątkowo drobne bo jest ich bardzo dużo. Szpaki szkody nie robią bo tu na działkach jest wiele drzew czereśniowych. Widoki i zapachy wspaniałe, żeby tak było jak najdłużej.
Kolorowe maluchy