Majeczko 
Rabata od altany do pergoli w całości powstała jesienią, więc to wszystko nowe nasadzenia

Wszystko ładnie rośnie, bylinki zapełniają puste przestrzenie, więc już jest spory busz

Rabata angielska również powstała w całości jesienią, pokazywałam tamten gąszcz kilka dni temu, wszystko rośnie w oczach!
Heliotrop kupiłam w takiej formie, wyprowadzony na drzewko. U dołu posadziłam heliotrop z mojego siewu, ale na kwiaty jeszcze poczekam...
Małgosiu, co chwila ktoś o to pyta, choć wielokrotnie uspokajałam, ze to nie efekt podgrzewania ogrodu

Chyba że wielkim sercem dla roślin
Marzenko, życzę zdrówka i słonka w takim razie, kuruj się kochana i oby do czwartku
Madziu, ciepło, ciepło... ;-)) Nowa inspiracja wykluła się właśnie w związku z tymi donicami hihihi
Beatko, dziękuję, ta fotka glicynii też mi się podoba...chciałam uchwycić jak kwiaty falują na wietrze rozsiewając upojny zapach....
Sweety, u mnie tez Pastelle bedą chyba pierwsze z ubiegłorocznych nasadzeń

na razie kwitną tylko donicowe, szklarniowe z wiosny.
Lulka, u nas dzisiaj zachmurane i zimno był strasznie, zwłaszcza w nocy..3 stopnie! Pobić idzie ocieplenie, oby na stałe

Oprysk udało mi się zrobić wczoraj, jak będzie potrzeba to powtórzę.
Elu 
Jak Twoje rózyczki po zimie? Mają już pączunie?
Milenko, planujesz jakies rabaty wzdłuż ścieżki? Ciekawa jestem co wymyślisz....
Agnieszko, dziękuję

Bardzo mi miło słyszeć takie krzepiące słowa, postaram się zasłużyć
Jest pierwszy dzwonek!
I kwiatuszek na lobelii z siewu
I takie tam..