Sabinko,to dobrze ,że się wyjaśniło,teraz będzie tylko lepiej i roślinki będą piękniej kwitły,chociaż jak dla mnie to kwiatów w Twoim ogrodzie nie brakowało,pozdrawiam

Beatko,witaj chryzantemy w ogrodzie są niezastąpione ,bo już by nic nie było o tej porze,a do dzisiaj tak cudnie kwitną,to prawda w moim ogrodzie jest dużo gatunków roślin aż nie sposób ich wszystkich przedstawić osobiście ,najlepiej przedstawia się byliny

Aluś witaj ,ogrody coraz bardziej jesienne,teraz tylko chryzantemy zostały te późniejsze,bo wcześniejsze już też przekwitły,dyń jeszcze tyle ,że nie wiadomo co z nimi zrobić ,pozdrawiam i buziaczki

Tereniu,fajnie ,że się spotkałyśmy,nasze ogrody powoli zasypiają ,buziaczki

Marysiu,tulipany zasadzone,ale porządki nie są zaawansowane

Dorotko,rzeczywiście te chryzantemy bardzo rozświetlają ogród,dynie są nie do przejedzenia,nawet dać już nie mam komu,sarniaki do smaku dajesz według swojego upodobania ,daj trochę i popróbuj ,może w Twoich stronach jest ich więcej ,u nas w górach nigdy ich nie widziałam ,w świętokrzyskim się znajdzie ,ale nie za dużo ,a u Ciebie pewnie jest więcej ,u mnie w górach są rydze a w świętokrzyskim praktycznie nie ma ,gdybym miała więcej czasu to rydzów można nazbierać bardzo dużo,ja też uwielbiam zbierać grzybki,pozdrawiam

Dorotko dorkow0 witaj ,byłam u Ciebie i przed nosem zamknęłaś mi swój ogród