Ewelina,powodzenia w pracach dekoracyjnych,z choinkami to fajna ,ale czasochłonna praca,a dary natury trzeba zbierać w jesieni,ciemiernik mam grudniowo- świąteczny i teraz bardzo kwitnie ,ale kwitnie też jak jest śnieg i mróz,warto mieć tą odmianę ,pozdrawiam
Gosiu,ja też uważam ,że cały grudzień jest magiczny,a w tym dodatkowo spełniły się moje marzenia ,a jak dalej będzie ciepło,to mam szansę skończyć pracę w ogrodzie

,ozdoby najczęściej robię z darów natury,miło,że się podobają pozdrawiam
Elu,moja głowa ciągle pełna pomysłów i często za nią nie nadążam,a pracować lubię więc ciągle coś się dzieje i tak powstał ogród i cała reszta,pozdrawiam
Aga,witam w moim ogrodzie i zapraszam gorąco na dalsze pogaduszki o kwiatach ,zaraz będą wspomnienia i roślinki w promieniach słońca,pozdrawiam
Ewa,fajnie,że podobają się ozdoby,masz rację ,że do takich prac trzeba przygotować się już w jesieni,ale warto,a teraz wracamy powoli do ogrodów,pozdrawiam
Tereniu,ciemiernik to odmiana grudniowa,rośnie na białej rabacie,a i wrzosy tak super się trzymają,więc tworzą taki duet,Tereniu,tyle zachodu i tyle lat nie mogłam spełnić tego marzenia i nagle jest,więc w życiu trzeba mieć dużo cierpliwości,pozdrawiam i zdrówka życzę ,no i spełnienia Twoich marzeń
Gosiu Margo 2 już prawie po świętach ,teraz będzie czas na wspomnienia i zleci nam do wiosny szybciutko,skrzaciki zdobią mój domek ,bardzo je lubię ,pozdrawiam
Kasiu,choinki z mchu fajnie wyglądają ,nie ma to jak natura,ona najlepiej podpowiada co robić ,bardzo dużo z niej czerpię,ogród z trawami fajnie wygląda,ale i ciemierniki mi kwitną i skimmia i pierisy mają dużo pączków,więc naprawdę coś się dzieje ,mimo ,że zima ,a skrzaty takie proste,ale to prawda,że można sie do nich uśmiechnąć ,pozdrawiam
Iwonko,lubię takie naturalne stroiki,bo przenosi się trochę lasu i trochę ogrodu do domu,ale za moment i ogród będzie strojny,pozdrawiam i dużo zdrowia życzę