U mnie strasznie sucho,nie pamiętam kiedy popadało,znów czeka mnie latanie z konewką,po ostatnim takim maratonie kręgosłup nieźle bolał

Jednak co się nie robi dla swoich różyczek...
Kwieciak upodobał sobie w tym roku Charlesa Austina,wiele pąków ponacinał

Na szczęście zawiązał ich sporo,więc kwiaty tak czy inaczej będą.
Mszyce pojawiają się w masowych ilościach,następny oprysk musiałam zrobić,bo wszystko by wyssały.
Małgosiu byłam i mam kilka świeżych fotek...
Aniu zawilce rosną w miarę szybko,na pewno z roku na rok będzie ich więcej
Filemon dziękuję,lubię w ogrodzie ten kolor.
Grażynko najbardziej aktualnych fotek balkonu nie mam,ciągle coś na nim zmieniam,teraz wywaliłam jednego powojnika,który zachorował i znów mam inaczej poprzestawiane.
Pogoda wczoraj była brzydka,nie byłam na działce,wietrznie...ale od poniedziałku ma być coraz ładniej:)
Madziu żurawki ciemne i u mnie lepiej się prezentują,jasne dużo gorzej,a szkoda,bo chciałam mieć ładne kompozycje...
Marlenko cieszę się,że mogę Wam dawać radość

Żurawki bardzo lubię,wciąż zdobią ogród swoimi kolorami i można je dzielić i mieć więcej

Wypad na działeczką przed pracą to doskonała terapia na skołatane nerwy
Aniu-anabuko żurawki to jak nałóg,też chciałabym mieć ich więcej
Dorotko i tu Cię zaskoczę...przez ostatnie chłodne dni róże zaprotestowały i nie za bardzo chcą kwitnąć,jedynie Nevada rozwinęła swoje białe kwiaty,które srogi wiatr pozrzucał i tyle je widziałam
Może dzisiaj uda mi się na chwilkę pojechać i sprawdzić,czy jakaś pięknotka pokazała swój urok?
Pewnie Theresa Bugnet się zaróżowiła
Zuza bardzo lubię zestawienia z żurawkami,pijąc kawkę gapię się w kolorową plamę i podziwiam
Chippendale nie raczył jeszcze zakwitnąć,a Therese B jeszcze w pąkach mocno rozchylonych,dziś pewnie zakwitnie
Aga niedługo i Ty będziesz miała,pamiętam jak się wzbraniałam przed żurawkami.Dziwiłam się innym jak można podziwiać liście?
Jednak kiedy przypadkowo dostałam od sąsiadki zwykłą drżączkową to wpadłam po uszy.Nie dość,że wciąż tworzą nowe liście to jeszcze kwitną na długich,cieniutkich pędach,a na końcu drobne kwiatuszki
Jadziu u mnie kwestia kilku dni,po niedzieli pewnie zacznie się kwitnienie
Roseum Elegans rozkwitł
Rasputin
Goldfimmer
Pastella
Madame Luise
Comte de Chambord
Munstead Wood
Charles Austin
Agness Schilinger co za czarnuszka
Giardina
WS 2000