Ranczo Nokły - Tadeusz48
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
Witaj Tadeuszu!
Piękną masz działkę, w pięknej okolicy! Uwielbiam takie zakątki, przejścia, miejsca. Cypelek świetny!
A Ty widzę jesteś taki pomysłowy Dobromir
.
Wnuki dzięki Wam zadowolone i radosne - zostanie im dużo pięknych wspomnień (moi
rodzice mieli tylko mały ogródek w ROD a był to dla mnie, jako dziecka, najfajniejszy czas).
Wszystko takie zadbane i dopieszczone - widać, że lubicie zajmować się ogrodem.
No i ... że macie na to czas ...
Mam nadzieję - o czym ciągle piszę - że moja emerytura będzie wyglądała podobnie.
Serdecznie pozdrawiam całą rodzinę!
Piękną masz działkę, w pięknej okolicy! Uwielbiam takie zakątki, przejścia, miejsca. Cypelek świetny!
A Ty widzę jesteś taki pomysłowy Dobromir

Wnuki dzięki Wam zadowolone i radosne - zostanie im dużo pięknych wspomnień (moi
rodzice mieli tylko mały ogródek w ROD a był to dla mnie, jako dziecka, najfajniejszy czas).
Wszystko takie zadbane i dopieszczone - widać, że lubicie zajmować się ogrodem.
No i ... że macie na to czas ...
Mam nadzieję - o czym ciągle piszę - że moja emerytura będzie wyglądała podobnie.
Serdecznie pozdrawiam całą rodzinę!

Pozdrawiam serdecznie
- dtlissa
- 200p
- Od: 29 mar 2007, o 22:23
Piekny ogrod w ktorym toczy sie zycie
Gratuluje!
P.S. Piekna okolica Polski,cisza, spokoj i przestrzen. Moja babcia mieszka niedaleko( chyba?) bo w Izbicy. Dobrze kojarze?
Pozdrawiam serdecznie

Gratuluje!
P.S. Piekna okolica Polski,cisza, spokoj i przestrzen. Moja babcia mieszka niedaleko( chyba?) bo w Izbicy. Dobrze kojarze?
Pozdrawiam serdecznie
Witam w ogrodzie... (NL1)
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jestem - podziwiam- witam!!!!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Wpraszam się już teraz na truskawki bo krzaki masz dorodne...Oka nie oderwę..No Jesteście niesamowici. ...Tadeusz będę Wasz ogród reklamować.... ;:8 pozdrawiam Zyta54
- dtlissa
- 200p
- Od: 29 mar 2007, o 22:23
Tadeuszu,
pieknie jak od linijki masz te grzadki!Zadnego chwasta...gratuluje!!
Dzis dostalam mini bure od meza, ze za blisko od siebie ogorki posadzilam
hmm naczytalam sie w madrych ksiazkach co i jak a i tak chyba zle zrobilam.
Czy moglabym wkleic zdjecie, a Ty jako profi - ogrodnik poradzilbys mi co zrobic z ta moja niefrotunna ogorkowa grzadka?
Dzis dostalam mini bure od meza, ze za blisko od siebie ogorki posadzilam

Czy moglabym wkleic zdjecie, a Ty jako profi - ogrodnik poradzilbys mi co zrobic z ta moja niefrotunna ogorkowa grzadka?

Witam w ogrodzie... (NL1)
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
dtlissa pisze:Tadeuszu,
Dzis dostalam mini bure od meza, ze za blisko od siebie ogorki posadzilamhmm naczytalam się w madrych ksiazkach co i jak a i tak chyba zle zrobilam.
Są dwie szkoły sadzenia ogórków: jedna małe odstępy w rzędach( 50-70cm.) i sianie ogórków po 2-3 ziarnka co 100-150 cm., druga to duże odstępy w rzędach (150-200cm.) i sianie po 2 ziarnka co 20-30- cm.. Jak masz posiane za gęsto to próbuj zrobić im podpory by rosły w górę, a nie po ziemi. Pozdrawiam. Tadeusz.
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Truskawki zapowiadają się ładnie, ale co mi tam do Twoich truskawek wyrosłych na "czarnoziemiach", jeżeli nie masz , to z miłą chęcią podzielę się z Tobą.Wpraszam się już teraz na truskawki bo krzaki masz dorodne...Oka nie oderwę..No Jesteście niesamowici. ...Tadeusz będę Wasz ogród reklamować....
Dziękuję za reklamę...... Pozdrawiam .Tadeusz.
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
moje truskawki są jednoroczne i mam jch 50 krzaków , no i na czarnoziemach się nie udają...A do Ciebie ZAWITAM no i bużia aż się cieszy ha,ha,hatadeusz48 pisze:Truskawki zapowiadają się ładnie, ale co mi tam do Twoich truskawek wyrosłych na "czarnoziemiach", jeżeli nie masz , to z miłą chęcią podzielę się z Tobą.Wpraszam się już teraz na truskawki bo krzaki masz dorodne...Oka nie oderwę..No Jesteście niesamowici. ...Tadeusz będę Wasz ogród reklamować....
Dziękuję za reklamę...... Pozdrawiam .Tadeusz.